![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai kary bai, io creca mai degraba TU esti mafioata cu scopri, chit ca te-o votat, stia ca nu e pericol sa iesi tu.
Adeca pana sa se declare albi erai conviiiiiiiiinsa ca sunt io cu albi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acu ce sa zici si tu, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da da scopri, hai las-o jos ca macane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
baaai, oameni, ma asculta totusi cineva si pe mine? sau vorbesc degeaba aici?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lili tu ai citit bine? Am intrebat-o "sure,sure" si am fost prima care a devotat. Mai uita-te o data, te rog. Tare mi-e ca esti a treia oara mafioso, dupa scaparea asta MARE.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Numaratoare preluminara a voturilor nr. 2 albina voteaza scorpirescu madutz voteaza scorpirescu angeldust voteaza scorpirescu lexie voteaza albina scorpireescu voteaza albina kary voteaza scorpirescu lilisor voteaza scorpirescu ------------------------------ candidati la ejectare in spatiu : 4 voturi scorpirescu 1 voturi albina |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ma culc. sper ca jucam jocul corect.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz, come on (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ! Da ai devotat, cu indoiala... Si ai sanse cam mici sa te declari ceva si sa nu fii prins in prima tura, deci nu prea ai avea motive sa te indoiesti de Albi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Scorpi, eu te ascult, cu cea mai mare placere! Daca-mi zici cu cine esti mafioasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noah incheiem o tura azi? Ca e evident ca scorpi e deci ce o mai lungim atat?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu indoiala pt ca s-a mai intamplat sa te declari si sa nu fii, chiar daca e prima tura.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anjelu' ma banuiai si tu asa ca eram in pericol daca eram mafioata cu scorpi si ea ma vota. In plus se pare ca snteti singurele care va faceti ca nu intelegeti ca's inocenta. In plus iara ia uita'te tu si vezi cum io si scorpi ne'am suspectat reciproc.
No bre daca te banui ce vrei? Zi si tu ceva in apararea ta dar nu invarte omleta catre mine. Tu te scuzi acuzand (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Numaratoare preluminara a voturilor nr. 3
albina voteaza scorpirescu madutz voteaza scorpirescu angeldust voteaza scorpirescu lexie voteaza albina scorpireescu voteaza albina kary voteaza scorpirescu lilisor voteaza scorpirescu ------------------------------ candidati la ejectare in spatiu : 5 voturi scorpirescu 2 voturi albina Deci inchidem? Ca a votat toata lumea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 12:46 AM |
|