![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lilisor, eu stiu si altele. Dar nu vreau sa ii intinez memoria iubitei noastra Fanny. Draga de ea! A chemact cineva preotul? Sau alti lasat-o fara luminare?~ (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gizzz, Maat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar da niste nume, te rog ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce tragedie, cand ma gandesc ca de vreo luna ma tot ruga sa nu uit ca dupa campionat sa o ajut sa aprofundeze limba italiana. Se indragostise de un jucator de la Inter. Nu a dorit a dezvalui numele, ii placea misterul. Ma intreb de ce? Cine era flacaul? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Stiu ca ea nu si'r fi dorit sa o jelim, si'ar fi dorit sa ne bucuram de victorie. Dar cred ca foarte important ar fi sa aflam cine se ascunde in spatele acestei grozavii... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu pot. Sa ii cinstim memoria cum se cuvine. Doar nu o sa ne apucam de birfe la priveghi!!!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Maat nu erai tu pe la Manastire? Iti era la indemana sa'l chemi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce s-a intamplat aici domle? Ia acu sa citesc si io sa vad cine ce a avut cu Fanny (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albina noatra o aruncat o vorba si s-a ascuns sau ce sa inteleg?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ceva de baut pentru sufletul raposatei!
(IMG:http://www.joebartender.com/wp-content/uploads/2009/01/shots.jpg) Sa-i fie de suflet si sa se odihneasca in pace. Dupa asa o nenorocire, ma retrag. Si-asa sint prea baytina pentru sportul asta... Of! |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maàt, daca pe acolo nu e si ceva fara alcool, superi povestitorul care ia antibiotice.
|
|
|
![]()
|
|
Iaca, lamiia e fara alcool. Na! Nici de data asta nu poti face o exceptie??!?!!?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:01 PM |
|