![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat...eu maine nu intru decat pe la 8-9 putin si dupa 1-2. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . V-am anuntat dinainte sa inceapa jocul.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am fost vizitata in seara asta, deci partea proasta este ca e in viata "fripteuza".
Eu una nu mai pot! Imi e somnic, asa ca purced la somn! Eu v.am zis ca as banui-o pe Lexie! Vedeti si voi! Noapte buna! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
bai deci io nu mai inteleg nimic.
Albinutz stie ca o fost vizitata dar tura a doua nu a inceput inca. Cum vine asta bree???? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, nu inteleg, noi nu putem juca intre timp, astfel incat maine sa vii si sa aduni voturile?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mai deci dintr-o data elady arata ca ceva micsorat! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Sa mor daca nu am vazut mai devreme un post de-al lui Maar in care zicea cine a ramas! Noapte buna! Ma dezorienteaza. Se vede scrisul undeva la..4 in word... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
E cineva care nu si-a exprimat optiunea ? Ca vad ca fetele sunt cam toate prin zona.
Noah....whatever, io ma culc. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, ce facem?
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am ramas in pom. Eu ma bag in pat ca ma doare spatele de nu mai pot, nu stiu ce se intampla. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ne vedem in zori.
Noapte buna. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu intru dimineata pana in 10 si va anunt atunci cand plec.
Noapte buna. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 04:46 AM |