![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca nu incepem va spun si eu noapte buna si ne vedem dimineata... Eu o sa fiu plecata cam de pe la 1-2 pana la 5.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
No eu nu inteleg ce se intampla. O venit ziua doi dar n'o murit nimeni sau nu ni s'a spus cine a murit? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kary, aka Geordi La Forge, a fost omorita miseleste. N-aveti deloc rabdare! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nopity.gif) buhuhuhuhuhuhuhuhuhu cat am plans sa nu ma linsati nah ca acu' in loc de gratii reci si dure am parte de sicriu bafta mafiot care m'ai casapit o sa'ti tulbur noptile, iti era frica de min huh? care esti mah........................................dar nu, nu nu-mi spune ca deja te stiu.....................hahahahahahaha ce o sa ma distrez cand panica o sa'ti creez hahahahahabuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
So, nu e Kary mafiot, Angel! Alte idei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ?
Eu zic ca e Madutz (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Neata, mafia-addicted! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda...najpa moment. Deci sa intelegem ca daca s-a produs si omor si dans in noaptea asta, scorpirescu nu era stripperita. Hmmm
Si banuielile mele se indreapta spre Madutz mai degraba decat spre Lexie. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cuplul meu era format din Albi si Madutz, dar pentru ca Albi este police, imi mentin banuielile pentru Madutz. Astept sa vad ce mai povesteste.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Eu nu inteleg un lucru!
Cum poate UN mafiot, sa danseze unei persoane si sa o omoare pe alta? Atunci de ce ne chinuim sa omoram macar unu? Adica ar fi mai logic daca ar dansa si ar omora aceeasi persoana. Cum poate fi in 2 locuri? Practic Scopri a murit degeaba! Nu? |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai tot mafiot e , chiar daca e numai unul. Doar ca indeplineste si functia de stripper... part-time (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu tot pe Madutz o astept (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, asa am facut regulamentul. Ca daca ramane stripperita in viata poate sa si danseze sa si killareasca. Ca nah, poate se duce baga un dans la cineva dupa care pleaca si omoara pe altcineva.
Eu zic ca acum ar fi un moment bun sa se anunte doctorul daca cumva mai e pe aci. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 10:02 AM |
|