![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mmmm , ma rog! Nu mi se pare tocmai in regula!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/dog.gif) albinaaaaaa buuuuuu huuuuu (IMG:style_emoticons/default/dog.gif)
This post has been edited by scorpirescu: Mar 27 2009, 09:33 AM |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Baaaiii...Mi-s cinstita, va jur!
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Este cineva doctor? Lexie, Madutz? Da nu mai asteptati pana la sfarsit sa ziceti... Now or never (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !
Serios, de ce? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai toti ne juram dar cineva trebuie sa fie mafiot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Angel, nu ne ajuti tu cu schemele alea logice cu care vii de obicei? Eu am mari probleme in a face scenarii si tu mai mereu pui punctul pe j. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iaca o sa incerc si eu sa gandes de data asta, poate descopar ceva. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lili tare nu vreau sa cred ca-mi esti mafiot. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Bine mah...bine...mi-s doctor...nu vroiam sa zic. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si de ce anume nu vroiai sa zici? Ca acum prin eliminare, ajungem la Lexie mafiot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun, eu tocmai am facut o schema:
Albi - police Scorpi - mafiot Kary - cetatean Szi - cetatean Madutz - doctor (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (daca intr-adevar esti doctor) Apai in cazul asta, ramanem numai eu si Angel, si eu stiu foarte bine ca's cetatean. Totusi, am o nelamurire, sa le fi pus Maat pe Scorpi si Angel mafioti cand abia au fost, pusi de mine? Daca Maat stia si nu le-a pus impreuna, ar insemna ca Madutz nu e ceea ce pretinde si poate a fost Kary docotrul si a salvat-o pe Albina. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pt ca jocul trecut am zis prea repede ce sunt si...n-a fost bine. Si vroiam sa tac, sa ma credeti si pe mine o data pe cuvant ca-s cinstita, s-o salvez tot pe Albi si sa avem politist. Diseara una din sigur va muri.
Eu ma uit la Lexie, cum am facut la inceput si la Lili. Angel nu-mi pare inca mafiot. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, dar de schema tu si Scorpi ce zici? Eu initial am zis ca nu esti mafiot, pentru ca eram concentrata pe Madutz... dar acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Angel, tare mi-e ca nu e mafiot... eu stiu sigur ca-s cetatean, Madutz doctor, Albi police... Ramai tu (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 10:34 AM |
|