![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' Scorpi-Lili de ce nu merge? Argumente de tip "eu stiu sigur ca-s cetatean" nu merg, ca nici in cazul meu n-au mers.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noah, ca sa vezi, Madutz e doctor. Deci io in ultima vreme sunt foarte varza cu mirosul la jocul asta, nuj ce mi s-o intamplat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
M-as uita in urma sa fac o schema logica dar momentan nu am vreme, numa daca mai asteptati putin (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu v-am zis ca si eu ma gandesc la Lexie! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Parca prea s-a pus ea sa faca o listuta repde ca sa e scoata!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu de ce o scoateti din schema pe Angel si sunteti asa convinse de mine. Angel de obicei cand e cetatean, se agita, se implica, vrea sa descopere vinovatii, de data asta insa a fost foarte retrasa, ceea ce mie-mi spune ca poate fi mafiot. Oricum, e singura ramasa pe lista alaturi de Lili (care sper din suflet ca nu e iarasi mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
Albi, am facut listuta pentru ca am si eu timp sa joc, in sfarsit si sa analizez situatia, de obicei ma las purtata de val, Acum am gandit logic si vreau sa prindem ultimul mafiot. Daca mor nevinovata, s-au dus sansele noastre de castig. Oricum, la cum o stiu eu pe Angel, sigur va convinge ca's eu vinovata si ne duce de nas. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu v-am zis ca ma grabesc. Votez Lexie. Daca mai vad schimbari ma sucesc. In vreo ora jumatate plec.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz, serios, daca esti doctor hai sa ramanem concentrate pe mafioti. Gata, cat sa mai fiu mafiot? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu-s nici doctor, nici politist ca sa am ce sa scot din palarie sa va arat ca nu mi-s mafiot, doar dorinta de a prinde mafiotii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Eu personal am timp pana la 12-1 sa vad si schema lui Angel, deci nu ma grabesc. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am timp pana la 11 si 10. Am aflat la cat trebuie sa plec.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie dar pana acum nu ma banuiai deloc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum ca te vezi incoltita ce sa faci si tu nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
M-am uitat in fuga in urma, si am vazut ca Scorpi a inceput banuielile cu tine si cu mine cap de lista, dupa care tu ai venit si ai zis ca tu nu o banuiesti pe ea, chiar daca ti-e simpatica, ceva de genul. Apoi scorpi a zis ceva de genu "le banuiesc si pe lexie si pe kary, dar parca mai frica mi-i de kary asa ca votez kary". Daca e sa ma gandesc cum a jucat scorpi pana acum, sunt sanse mari sa fiti voi mafioate impreuna. Adica ea te banuieste, tu pe ea nu, ea pare ca vrea sa te voteze dar se razgandeste si voteaza pana la urma pe altcineva. Mie mi se pare plauzibil. Daca mai asteptati putin, ma uit si la alte posibile combinatii. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, normal ca nu te banuiam si nici nu te-as fi banuit, cum spuneam, dar cand am pus lucrurile pe hartie si am vazut ca am ramas numai noi doua, iar eu stiu foarte bine ca's cetatean, nu mai ramai decat tu. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Si cu toate astea, tot nu sunt convinsa ca tu esti, aia e problema, tot simt ca Madutz ar fi, desi ea zice ca e doctor. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie ma convingi post cu post ca esti mafioso. Poate ma insel, dar asta simt.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 03:40 PM |
|