IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
angeldust
post Mar 27 2009, 10:31 AM
Post #761

Musafir

Iau in calcul si posibilitatea asta. Ca noah...eu intrebasem de doctor deci clar nu eram, Lilisor a zis ca sa se anunte doctorul dar acum nu mai tarziu deci clar nu era, Madutz poate s-a gandit ca nici Lexie nu e ca a fost cam absenta in joc, deci hai sa ma declar doctor la risc. Oricum sansele ca un mafiot sa termine jocul de unul singur sunt destul de mici, unless....face vreo miscare riscanta de genul sa se declare doctor. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Mar 27 2009, 10:33 AM
Post #762

Musafir

Ceva nu se leaga si nu ma prind ce. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma intorc sa citesc posturile de la inceput.

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 27 2009, 10:33 AM
Post #763

Musafir

Pfoa ce ma enervati. Tura trecuta, zi esti politist, nu zi. Tura asta cine-i doctor, cine-i doctor, zic, dar nuuu tu nu esti. Daca nu ziceam ce iesea? Haideti sa incheiem mai repede si sa vedeti ce si cum.

+Quote Post
Lilisor
post Mar 27 2009, 10:48 AM
Post #764

Musafir

Angel (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ma faci sa cred ca esti mafiot...
Votez Lexie momentan...

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 27 2009, 10:54 AM
Post #765

Musafir

Albi, Angel, Lexie votati si voi?

+Quote Post
angeldust
post Mar 27 2009, 10:56 AM
Post #766

Musafir

DE ce Lili? Zi ce suspiciuni ai, sa le auzim

Si eu votez Lexie momentan, ca mi se pare mai safe asa. Chiar daca nu e ea, tot nu or sa castige mafiotii si o sa mai avem o tura.

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 27 2009, 11:05 AM
Post #767

Musafir

Daca nu terminam acum, cred ca vom continua dupa 5. Pt ca eu nu stiu cand vin inapoi (pana la 5 sigur), dar nu va fi Lili.

+Quote Post
Lexie
post Mar 27 2009, 11:06 AM
Post #768

Musafir

Votati prost (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunt cetatean 100%, daca vreti sa va conving si acceptati ca marturie un print-screen cu mesajul de la Maat, o fac si pe asta. (acu' sa nu-mi sariti in cap dar nu vreau sa mor nevinovata, vreau si eu sa castig un joc fiind cetatean)

Eu votez Angel.

+Quote Post
Lilisor
post Mar 27 2009, 11:07 AM
Post #769

Musafir

Nevermind. Am citit in urma si nu cred ca esti tu. Mi-ai atras atentia prin faptul ca incercai si tu sa o scoti pe Madutz mafioata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , dar in rest nu-mi prea pari mafiosa.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ramane Lexie pe lista mea, si vorba ta Angel, daca nu e ea, mai am o sansa maine sa te votez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jocul poate continua pana vin eu. Eu votul l-am lasat(a se vedea mai sus) si cand ajung acasa, puteti sa asteptati un sfert de ora sa citesc si eu si sa revotez. Dar sper sa nu fie cazul!

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 27 2009, 11:10 AM
Post #770

Musafir

Tura asta n-o terminam acum? N-o sa pot salva pe nimeni si se va lungi, de asta zic.

+Quote Post

168 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 02:13 PM