![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iau in calcul si posibilitatea asta. Ca noah...eu intrebasem de doctor deci clar nu eram, Lilisor a zis ca sa se anunte doctorul dar acum nu mai tarziu deci clar nu era, Madutz poate s-a gandit ca nici Lexie nu e ca a fost cam absenta in joc, deci hai sa ma declar doctor la risc. Oricum sansele ca un mafiot sa termine jocul de unul singur sunt destul de mici, unless....face vreo miscare riscanta de genul sa se declare doctor. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ceva nu se leaga si nu ma prind ce. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma intorc sa citesc posturile de la inceput.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pfoa ce ma enervati. Tura trecuta, zi esti politist, nu zi. Tura asta cine-i doctor, cine-i doctor, zic, dar nuuu tu nu esti. Daca nu ziceam ce iesea? Haideti sa incheiem mai repede si sa vedeti ce si cum.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ma faci sa cred ca esti mafiot...
Votez Lexie momentan... |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, Angel, Lexie votati si voi?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
DE ce Lili? Zi ce suspiciuni ai, sa le auzim
Si eu votez Lexie momentan, ca mi se pare mai safe asa. Chiar daca nu e ea, tot nu or sa castige mafiotii si o sa mai avem o tura. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca nu terminam acum, cred ca vom continua dupa 5. Pt ca eu nu stiu cand vin inapoi (pana la 5 sigur), dar nu va fi Lili.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votati prost (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunt cetatean 100%, daca vreti sa va conving si acceptati ca marturie un print-screen cu mesajul de la Maat, o fac si pe asta. (acu' sa nu-mi sariti in cap dar nu vreau sa mor nevinovata, vreau si eu sa castig un joc fiind cetatean)
Eu votez Angel. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nevermind. Am citit in urma si nu cred ca esti tu. Mi-ai atras atentia prin faptul ca incercai si tu sa o scoti pe Madutz mafioata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , dar in rest nu-mi prea pari mafiosa.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ramane Lexie pe lista mea, si vorba ta Angel, daca nu e ea, mai am o sansa maine sa te votez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jocul poate continua pana vin eu. Eu votul l-am lasat(a se vedea mai sus) si cand ajung acasa, puteti sa asteptati un sfert de ora sa citesc si eu si sa revotez. Dar sper sa nu fie cazul! |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tura asta n-o terminam acum? N-o sa pot salva pe nimeni si se va lungi, de asta zic.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 02:13 PM |
|