![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
no bine terminati azi sau tre' sa ma rascolesc mult si bine in mormant?!
(IMG:style_emoticons/default/idea.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ok ok.....eu sunt mafiotul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rest in peace (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
No bine nimeni nu a tinut cont de suspectarea mea ehhh (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci...s-a terminat sau nu jocul?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu Angelu', da da si pe ea o miros (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Scorpi ce spui de asta? Ca vad ca dupa postul asta hop tzop ma banui pe mine dar tu? Da io nu's nu's si nu's seriosssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Angelu voteaza'ma, daca tu dupa tot ce am spus inca ma banui no bine ce sa mai spun...Parca stiam eu ca tu te gandeai sa o votezi pe Albi, tocmai faptul ca ai intrebat de ea m'a pus pe ganduri ca imi aduc eu aminte cand erai mafiot cu Scorpi cum intrebai de Scorpi si te faceai ca o suspectezi. Io nu uit nimic sac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Scorpi, Angel si Albi le suspectez cel mai tare. Dar mai tare si mai tare pe Angel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ha! Angel, cum era sa ne fraieresti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noroc ca a zis Lexie ca face print screen la mesaj si te-ai suparat!
Eh, frumos a fost si data asta! E mai bine sa fii cetatean (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mergi la coafuri Madutz ca Di' din greseala a pus acolo sfarsitul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Serios? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am vazut si eu. Pana am plecat dimineata, pe Angel n-am banuit-o deloc. Cand a venit si am citit eram si mai derutata. Dar ceva mi-a zis ca Lili are dreptate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca era sa ma ucideti degeaba. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Bine c-am fost pe pozitie. M-am gandit eu sa o enervez un pic pe Angel, stiam ca asa va reactiona la faza asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Angel, sper ca stii ca n-as fi pus print-screen, stiu ca e impotriva regulametului, doar joc de la inceput. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 10:23 PM |
|