![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Episodul din Star Trek New Genetarion s-a incheiat.
Casting: 1 Kary : Geordi La Forge cetatean 2 Szi Jeane Luc Picard cetatean 3 Scorpi - William Thomas "Will" Riker Mafiot 4 Madutz Data doctor 5 Angel Deana Troi - mafiot 6 Albinuza Tasha Yar politst 7 Lilisor Worf cetatean 8 Lexie, - Beverly Crusher- cetatean Maat computer prosct cu prea multe procesari care nu a facut fata. In acest episod, binele a triumfat asupra raului. Mafiotii au fost ejectati. Citire de la Maat de la frizuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incepem o alta tura? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bag si io de data asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, sincer nu mi se pare fair-play nici sa zici ca tu poti pune print screen cu mesajul de la povestitor. Adica e ca si cum ai juca in realitate si ai zice "pai eu nu sunt mafiot, si pot sa iti arat cartea pe care am tras-o sa dovedesc" :|
Anyway, noroc ca a bunghit-o albina pe scorpi, ca singura clar nu aveam nici o sansa sa castig. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai hai la joc Eu, Roxa, Angel si Scorpi din oficiu, Albi si Rozy si ele, Lilisor tu ce zici? Lexie, Di, Fanny, Kalua, Jo, Teo, Szi, Madutz?
Lilisor a confirmat si ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi si eu, doar ca o sa am maine un proiect, de fapt doua (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) de facut, dar cred ca merge si o mafie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Confirmare si de la Angel
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-as baga iar, as vrea sa joc din nou cu Roxana, dar maine seara nu sunt acasa. Deci daca se poate cu absenta de pe la 6-7, cred, inca nu stiu sigur, pana duminica pe la 11-12, ma bag.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mere, asta va fi o mafie relaxata, toti o sa plecam o sa revenim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cati suntem?
|
|
|
![]() ![]() |