![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu, ca era mai tanara ca mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by scorpirescu: Mar 27 2009, 09:47 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa fie oare cele doua dansatoare proaspat venite? Roxana si Wise? Am primit oare niste mafioti in echipa noastra?
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moulin Rouge (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Lilisor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) de ce de ce???????? Ce o sa fie acum de capul cabaretului nostru, chiar acum inainte de marea premiera cand asteptam cu sufletul la gura sa le dansam privitorilor??????? Cine a indraznit? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Eu incep direct sa investighez pentru ca asa ceva nu e posibil (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Scorpi si Angel ma gandesc ca nu's iara mafioti, nu e exclus dar deocamdata neeeeeeee Roxa prea are asa fatzuca de inocenta, ma gandesc ca si foarte ocupata dupa nastere cu bebe nu pre are ea timp sa comita astfel de nedreptati...dar never say never Rozy, Madutz, Dr wise suna tare bine a criminale...hehehe...dar mai ales Madutz hmmm ce spui? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu rozelu, eu nu m-as hazarda sa cred asta, la cum o stiu pe Fanny mare directoare a cabaretului cam trage roluri din palarie, asa ca nu cred ca e bine sa ne axam pe noii veniti.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah deci de aici as putea intelege ca si tu sau Scorpi ati putea fi hmmm?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu...ce sa am de zis...tura asta nimic...mi-s cinstita si atat. Tre sa ma credeti pe cuvant ca n-am alte dovezi. Si daca e s-o copii pe Scorpi, oarecum, mi-s cea mai tanara, pe cine sa fiu eu invidioasa? (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neeaah.. eu nu cred nici de dr_wise nici de roxi ca ar fi mafioti. Madutz insa ...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaa,da, intr-adevar asa alege Fanny rolurile. Shit, could be anyone (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...rationamentul lui Angelu' e valabil. Nu prea-s mafiot, dar sunt hotarata sa-i aflam pe cei care-au omorat-o pe Lilisor si ne-au stricat formatia.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) chiar credeam ca voi fi mafiot tura asta. Dar nu-s bai, nu's.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 10:00 AM |
|