![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie Angel imi pare prea tacuta. Stiu ca repet asta. Dar nu-i genul ei.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy mi'e si mie drag ca ti'e drag dar eu tot cu tine incep lista neagra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da doctore pe unde umbla? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yaaay, lili. Imediat imediat gaseste scorpirescu mafiotii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxana, tura asta, nu o fac pe nevinovata, chiar sunt.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary zau ca nush ce ai cu mine, mai ales stiind stilul in care Fanny imparte rolurile. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai dragutelor, propun sa respectam totusi regulile jocului: adica mortii (Dzeu sa-i ierte) sa nu mai scrie pana nu se termina jocul, chiar daca omuletu' pus de Lilisor arata prea bine, dar regulile sunt reguli.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu stiu bre' ce fel imparte lumea roluri. Ca toti spunem ca la nimereala dar pana la urma cine stie adevarul?! Io nah ce vrei acu daca te vad cea mai posibila in rol de mafiot Nu am siguranta iti dai seama dar daca tu esti prima mea suspecta te banui nah (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca de obicei, in prima zi, cel mai greu sa presupui pe cineva.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' dr_wise de ce nu zice nimic?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma gaandesc la un cuplu intre una din fetele nou venite si o fata ceva mai activa in ultimul timp,ceva mai experimentata. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 08:17 PM |
|