![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/hideingbhindcurtian.gif) Pentru cine elucideaza misterul, va ofera de data aceasta EL un dans special! (IMG:http://i460.photobucket.com/albums/qq328/Matapegheata/theo.jpg) Eu! Eu! Eu!!! (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) (astea sunt personalitatile mele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) Domle, eu zic asa: Lilisor, Dumnezeu sa-i odihneasca sfarcurile alea rozalii...trebe sa recunoastem ca le avea cele mai rozalii si mai semete din toata trupa (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) ...a fost omorata de Roxi! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si stiu si motivul: Roxi a nascut acum ceva vreme, a invidiat-o din totdeauna pentru sanii ei frumosi, acum mai tare ca niciodata, fiindca ea, chiar si acum, dupa o luna de alaptat, nu s-a pricopsit cu bunatate de "gemene" roze. Punto e basta! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso m-ai convins (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore eu cred ca tocmai pentru bunaciunea lu Lili aka al baiet mumos ai omorat una bucata Lili inocenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca cum sare doftorici la gatul unui cetatean nevinovat.
Zana mea trebuie sa creasca, asa ca o alaptez cu avant in continuare. Si se pare ca nu ti-ai pus ochelarii bine, ca am si eu cu ce ma lauda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Si sa va spun drept cum stau eu acolo in ultima linie, nu prea vad bine mosulicii ce vin la Moulin Rouge pana la distanta aia. Ochii lor se opresc pe trufandalele din prima linie. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
In opinia mea, una din doua(Roxi si Wise) tot tre sa fie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stau acu' si ma gandesc daca doftoreasa o glumit cu noi sau stie ea ce stie Paranoia pe capu meu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu zic,ca macar una dintre Roxi si Wise, este mafioata.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io una nu-s.
Va anunt ca m-a luat durerea de cap si nu stiu cat mai rezist asta seara. Cred ca voi vota maine dimineata, cand apele or fi mai limpezi (sper io), ca deocamdata sunt complet in ceata. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu o sa-mi las votul din seara asta,ca stiti....work tomorrow pana la 2 (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th May 2025 - 02:21 AM |
|