IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
Diana.
post Mar 24 2009, 10:17 PM
Post #91

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Da, ne-am ciondanit. Pentru ca eram beata si am vrut sa ma urc pe masa sa dansez dezbracata si numai datorita eim dragei mele Fanny,. nu m-am facut de rahat. De-aia ne certam. Ca avea grija de mine! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ce ingrata poti fi! Ii furi barbatul si acum... Rusine!
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Mar 24 2009, 10:19 PM
Post #92

Musafir

Pai si Angel aparu tarzior (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
invisible
Post #93

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

se pare ca deja exista o disputa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) E normal ca portarul sa se mai certe cu linia de aparare cand apar probleme, dar de data asta se pare ca e o disputa din afara gazonului (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Diana.
Post #94

Fondator eLady.ro

QUOTE(scorpirescu @ Mar 24 2009, 10:15 PM) *
Angel, te bazezi in afirmatiile astea prin faptul ca Maat a aparut la sfarsit si a intarziat jocul.. probabil personaj important.

Eu asa asa o banuiala pe Albi. Si pe Lilisor ... as always.

Imi pare rau. Eu vreea sa ajung maicuta. Nu poti fi si sin biserica si in alta parte. Am toata staretia dovada.

+Quote Post
angeldust
Post #95

Musafir

scorpi adeca tie nu ti se pare deloc suspecta jeluirea lui Maat? Si acuzatiie pe care mi le aduce, cu copii din flori auzi, care defapt erau si copiii lui Fanny (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cine sa mai inteleaga ceva?

+Quote Post
Lilisor
post Mar 24 2009, 10:20 PM
Post #96

Musafir

Mai mai mai, ce dezvaluiri pe aici! Nu'mi vine sa cred (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ! Noroc ca eu mi-s fotbalista serioasa si numai ma antrenez, dorm, mananc si mai ies la shopping din cand in cand (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ! Iar alcoolul, nici sa nu-l vad! Suntem in cantonament (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) !

Scorpi - (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 24 2009, 10:21 PM
Post #97

Fondator eLady.ro

Cantonament? Tu vei putea juca dupa asa o ragedie?
PS: AM O TASTATRA NOUA NU VAZ NIKA.

+Quote Post
albinuza
post Mar 24 2009, 10:21 PM
Post #98

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Da ce fel de sportiva esti tu Maat? Bei? Sportivele nu beau!
Si am auzit eu acum ceva timp ca ravneai la postul de antrenoare!Chiar Fanny mi.a spus ca vroiai sa ii iei locul, dar ea nu te putea lasa, pentru ca bei si asa ceva nu face o jucatoare! SI sa dansezi pe mese goala? Si onoarea echipei unde e? Ne majeai pe toate daca apareai in vreo revista!
Scorpi, Albi nu s.a ascuns. A facut si ea un dush!

+Quote Post
Diana.
post Mar 24 2009, 10:22 PM
Post #99

Fondator eLady.ro

Nu mai spun nimic. Daca spui ceva. iti sare lumea in caP CA VEZZZZZIIII, tui esti! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) in echipa asta nu poti spune nimic, ca iti dsar ecineva la git din invidie! de-aia nu cistigam niciodata cum ar trebui!!!!!!!!!!!

+Quote Post
kary_pink
post Mar 24 2009, 10:23 PM
Post #100

Musafir

Angel si Maat sa fie cumva o strategie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Tu Angel nu prea obisnuiesti sa iesi la inaintare cu acuzatii. Hmmm

Copilul e a lu' Fanny, tatal copilului este actualul tau barbat Angel. Fanny divortase si totusi te iertase ca te intalneai pe ascuns cu fostul ei sot. Cum am spus mai sus, ea se indragostise de un italian (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

168 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 03:45 PM