IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
kary_pink
post Mar 27 2009, 11:41 PM
Post #941

Musafir

Toata lumea s'a prins dar au tacut pentru ca erau oricum curiosi de raspuns, dar nu au facut tam tam.

Si cum adica votezi la plesneala? Tu cand esti cetatean te implici si esti cu grupul...

Nu vezi ca restul nu au sarit, nici macar Doctore? dar tu da mai sa fie...

(IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 27 2009, 11:42 PM
Post #942

Musafir

Ce activitate, Madutz? Is prea activa sau prea inactiva ca nu pricep? Nu cumva v-am ginit eu pe voi doua: Kary si Madutz?

+Quote Post
kary_pink
post Mar 27 2009, 11:44 PM
Post #943

Musafir

Mentineti'l dar ca cetatean ce esti ( desi incepi sa ma convingi ca nu esti) ramaneai atenta la raspunsul lu' Doctore si gata nu faceai tam tam pe mine...Aveai tu altadata ac de cojocul meu...Si nu'mi spune ca nu ai atras odata cu mine si atentia asupra politistului pentru ca fix asta ai facut...

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 27 2009, 11:45 PM
Post #944

Musafir

De obicei, esti mai activa. Nu jocul asta. Nu mi-ai facut nimic Scorpi. Mi-s cinstita, stiu asta, si o sa vedeti la final. Dovezi n-am ca nu-s nici doctor, nici politist.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 27 2009, 11:47 PM
Post #945

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scorpi

Ete vezi daca nu ai incerca sa gasesti tapi ispasitori macar ai pune pe Roxa o posibila mafioata dar culmea tu acu' Roxa nu iei in calcul si ma vezi pe mine cu Madutz

Madutz ce mai faci mafioata mea mica? Ce spui bem ceva inainte sa omoram pe altcineva? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 27 2009, 11:50 PM
Post #946

Musafir

Hai sa bem Kary. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Nu's eu 100% sigura ca esti cinstita, dar nici nu-mi atragi atentia ca ai fi mafioso. Asa ca, fac eu cinste (IMG:http://francisanderson.files.wordpress.com/2007/12/cocktail-glasses.gif) acum ca am terminat cu antibioticele.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 27 2009, 11:53 PM
Post #947

Musafir

Arata bine, stai linistita ca nici eu nu's sigura de tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Scorpi te alaturi noua (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Ne jucam da?

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 27 2009, 11:59 PM
Post #948

Musafir

Kary, unde e finetea daca toata lumea si-a dat seama de asta? Adica.. ba, de fapt toata lumea si-a dat seama mai putin mafiotii care is cu dopuri in urechi asa ca hai sa tacem toti chitic. Eu pariez ca doctoreasa nu-i politist. Facem pariu, hm? Ti-ai gasit tu repede alibi.
Si faptul ca tu esti foarte atenta la "aluziile" doctorului sau politistului ca nu cumva sa votezi unul dintre ei ... imi aminteste cum cum ai tinut tu cu dintii sa o crezi o aluzie de-a lui Angel ca a fost doctor cand erai mafiot cu Lili parca. Si eu eram aia naspa care nu vroiam sa cred ca Angel e doctor si s-a dat asa pe fata. Am mai fumat asta o data.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 28 2009, 12:01 AM
Post #949

Musafir

Bre, pot sa iau si eu o gura? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) ...ca nu se stie, mai traim, nu mai traim maine....vorba aia, carpe diem! Eu beui lapte de dimineata si fusei otravita tata ziua!

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 28 2009, 12:03 AM
Post #950

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) stiam eu ca doctoreasa ii super tare daca o bagam in joc.

+Quote Post

168 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th May 2025 - 08:55 PM