![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poti Doftore, poti.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
No Scorpi tu acu' banui si suspectezi dupa cum vrei. Dar io nu's si nu's mafiot pe cuvant. Si nu inteleg de ce atat tam tam pe o chestioara... Imi cer scuze daca fara sa vreau am spus ceva ce te'a deranjat dar nah nu cred ca am intrecut vreo limita a jocului...
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si daca ai fi ai recunoaste? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, bai...mie imi cad ochii in gura (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
Votez Roxi. Si daca mai apare ceva maine, si nu e inchisa runda pan' ma trezesc eu, schimb votul. Si Scorpi, mi-s cetatean cinstit, ca sa nu uiti, ca vad ca inca te mai iei de mine. Noapte buna. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da nu's ... Numa ca ar fi aiurea sa ne supectam intre noi si sa ne batem in cuvinte si sabii si sulite si lupte greco romane iar mafiotii sa rada de noi (IMG:style_emoticons/default/evo.gif)
Angelu se pare ca are noaptea lunga (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Noapte buna Madutz (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ma duc la culcus, ca al meu e oltean si nu suporta sa-i vina fomeia beuta si la miezul noptii acasa...daca ar stii unde lucrez seara de seara (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ...bine ca n-are bani de Moulin Rouge, ca-i bugetar.
Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
contabilizez reprede
Kary banuieste Roxi Roxa -Rozy Rozy -Roxi Dr_wise- Roxi Scopri- Kary Madutz -Roxi Avand in vedere voturile de acum, Roxanica ar putea dansa in cabaretul Eden. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma bag sa ma uit la Lost si apoi m-oi culca. O sa vad dimineata daca imi schimb sau nu votul. Pana acum nu-s convinsa. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) doctoreasa, sa te mai joci cu noi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
This post has been edited by scorpirescu: Mar 28 2009, 12:16 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ti se pare cam suspect ca esti singura neconvinsa? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Nu ca eu as fi foarte convinsa de votul catre Roxa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va spun si eu noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bueyy...dar nu mai poate nimeni sa desfasoare activitati in afara cabaretului de voi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ati umplut 10 pagini, abia am putut citi, dar a merita ca m-a distrat dr-wise copios (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Scorpi si Kary cred ca iar ati cazut in vechiul pattern de a va certa intre voi in timp ce mafiotii adevarati scapa printre degete. Tsss Eu una o banuiesc parca mai tare pe Rozy dar inca nu sunt sigura cu cine ar putea face pereche. Poate cu Madutz sau cu Dr_wise. Ce ziceti? Pana una alta, ca sigur ma trezesc maine la pranz, eu votez Rozy |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th May 2025 - 01:13 AM |
|