IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 95 96 97 98 99 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
Roxana_
post Mar 28 2009, 08:11 AM
Post #961

Musafir

Neata!

In sfarsit cineva cu care pot sa ma aliez. In sfarsit Angelu' vede bine in joc.
Iar am plecat si iar m-ati votat toate in absenta, ca la ultimul joc la care am luat parte si atunci tot nevinovata eram. Vi s-a parut voua ca n-am argumente sa va conving atunci. Sa incerc acum, poate reusesc: pierdeti o runda aiurea, daca ma votati pe mine. Daca din jucatorii noi, cineva e mafiot, aceea e Dr_wise si nu eu. Ea oricum joaca la fel in ambele posturi, asa ca e greu sa-mi dau seama.

Deci imi mentin votul, deocamdata votez Rozy si rog polististu' sa intrebe de Dr_wise.
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Mar 28 2009, 08:16 AM
Post #962

Musafir

Neata.
Dom'le nu inteleg, Roxi isi schimba opiniile dupa cum bate vantu, si tot eu sunt suspecta,ai? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Imi mentin votul (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Mar 28 2009, 08:40 AM
Post #963

Musafir

QUOTE(Roxana_ @ Mar 27 2009, 11:10 PM) *
Votez si eu Rozy si rog politistul sa intrebe de Doftoreasa. Ma cam deruteaza comportamentul ei, ca tot timpul e inversunata.

QUOTE(Roxana_ @ Mar 28 2009, 08:11 AM) *
Neata!

In sfarsit cineva cu care pot sa ma aliez. In sfarsit Angelu' vede bine in joc.
Iar am plecat si iar m-ati votat toate in absenta, ca la ultimul joc la care am luat parte si atunci tot nevinovata eram. Vi s-a parut voua ca n-am argumente sa va conving atunci. Sa incerc acum, poate reusesc: pierdeti o runda aiurea, daca ma votati pe mine. Daca din jucatorii noi, cineva e mafiot, aceea e Dr_wise si nu eu. Ea oricum joaca la fel in ambele posturi, asa ca e greu sa-mi dau seama.

Deci imi mentin votul, deocamdata votez Rozy si rog polististu' sa intrebe de Dr_wise.

Rozy, din astea 2 posturi, eu nu vad nici o schimbare de opinie. Am spus de ce n-o votez inca pe Dr_wise. Plus, ca ceva ma face sa cred ca Fanny n-a numit mafiotii din randul jucatorilor noi.
Te-am votat pe tine ca Madutz imi pare onesta, la Kary si Scorpi nu ma bag (ca mi-e greu sa le ghicesc, au ceva vechime in joc si ne duc des cu pluta), Angelu fuse mafiot tura trecuta (asa ca slabe sanse sa se repete).

Si inca ceva: in loc sa incerci sa ma convingi ca nu esti mafiot, tu ma acuzi pe mine. E buna strategia, mai ales ca tu te bazezi ca am mai multe voturi. Ranjesc mafiotii in sinea lor cand vad ca se duce la moarte un cetatean nevinovat. Inca mai aveti timp sa va razganditi.

+Quote Post
rozy
post Mar 28 2009, 08:46 AM
Post #964

Musafir

Si eu ma refer la faptul ca, fara sa dezbati deloc problema, cum a zis Kary ceva de mine,hop si tu! Apoi s-a luat cineva de tine sareai pe respectivul. Aducea iar Kary aminte de mine....prin minune iti aminteai si tu. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Deci ori esti mafiot cu Kary, ori esti mafiot si votezi "in tendinte" doar doar sa moara cineva.

+Quote Post
Roxana_
post Mar 28 2009, 08:49 AM
Post #965

Musafir

Nu m-am luat dupa Kary, ci dupa intuitie. Mafiot nu-s, dar nu-i nevoie sa te conving pe tine....poate se conving cetatenii. Daca nu, macar mor cu inima impacata ca am luptat.

+Quote Post
Fanny
post Mar 28 2009, 08:53 AM
Post #966

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Angel face un cancan si-o voteaza pe Rozy, care mai are un vot de la Roxana. In schimb, Roxana a adunat mai multe degetele aratatoare asupra-i (ale Doftoresei, Madutzei, Rozalindei si Karycicai). Singura care vede in afara celor doua este Scorpi, care voteaza Kary.
Isi va salva Roxi sfarcurile ori soarta va fi necrutatoare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 28 2009, 08:55 AM
Post #967

Musafir

Roxi, eu nu ma iau de tine doar pt ca ma votezi, a se observa ca banuielile mele se indreptau spre una din fetele noi inca de inainte sa apuci tu sa spui ceva (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Mar 28 2009, 08:59 AM
Post #968

Musafir

Oki, eu ti-am spus ca gresesti, dar neavand rolul de politist sau doctor n-am cum sa-ti dau mai multe dovezi.

Ma duc sa fac un dus. Poate se trezeste si restul lumii.

+Quote Post
rozy
post Mar 28 2009, 09:02 AM
Post #969

Musafir

Eu plec la munca. Si eu sper sa se trezeasca....sau mai bine zis...sa deschida ochii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 28 2009, 09:46 AM
Post #970

Musafir

"Neata!
Eu m-am desteptat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Votez Roxi.

+Quote Post

168 Pages V  « < 95 96 97 98 99 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th May 2025 - 12:06 AM