![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mai astept o militzara sa vad daca si ceilalti somnorosi isi mentin votul si apoi trag cortina. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Eu imi schimb votul, Roxana pare sa se apere, ca un cetatean cinstit (daca n-o fi, greseala mea). Asa ca devotez Roxi, votez Rozy.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cam grele domle (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Balansez intre Rozy prima mea suspecta sau Roxi , dar tare nu as vrea sa ma duca de nas mafioata de Doctore (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi se pare suspecta doctoreasa. Prea sare la gatul meu. Si eu ma tot disculp aici, pe buna dreptate, si ea se face ca nu vede. Am impresia ca vrea sa-si salveze propria piele. Sigur ascunde ceva.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu tin minte jocul trecut cand a facut mult show si era mafioata. Nu-i iau partea, da' macar pentru spectacol s-o mai lasam macar o tura. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cu schimbarea votului madutzei avem Rozy-Roxi 3-3.
Oare cine isi va schimba optiunea? Sa vedem ce-o zice si scorpi cand s-o destepta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ceva nu pusca in socoteli. Daca e sa ne luam dupa voturi, Rozy ar putea fi cu Doctoreasa? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu stiu ce sa zic, zau ... Cu Kary? .. m-as mira. Iar Roxi cu .. Angel? nici asta nu prea pare. Singura varianta la care chiar as acorda putina atentie ar fi Roxy-Madutz. Madutz sa o fi votat pe Roxi cand a vazut ca deja mai toata lumea o suspecta si apoi cand a vazut ca exista si o posibilitate de a o salva a devotat.
Nu stiu zau.. mi-e sa nu fie ambele nevinovate. Pana una alta devotez kary. This post has been edited by scorpirescu: Mar 28 2009, 10:32 AM |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai Scorpi...tu ma "sinucizi"...nu-s vinovata de nimic. Chiar n-am putina credibilitate? Ce-i asa suspect la mine?
|
|
|
![]()
|
|
hai fetele, puneti-va fustele in cap si aratati-mi cine-i vinovatul!
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/french.jpg) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am recitit de 3 ori ce s-a scris in jocul asta si nu stiu ce sa zic. Am emotii ca facem o greseala.
In fine, cel mai safe in momentul asta mi se pare sa votez Roxi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th May 2025 - 07:03 AM |
|