![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Scorpi cum sa fiu eu cu una dintre voi? Ia uita'te tu mai bine ca eu pe Rozy am pus'o la zid asa pe fata din prima, pe Roxa am votat'o fara a sta pe ganduri, pe Doctore daca eram cu ea nu o mai intrebam eu de alea alea, pe Madutza am luat'o si pe ea la rost iar apoi i'am spus pe fata mafioata mea mica. Cu tine se vede clar ca nu's.... Iar Angelu' daca era cu mine ii convenea sa voteze Roxa...
Eu se vede clar ca buna ziua ca's singura cinstita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu as vrea ca Doctore sa ne spuna de ce nu ar putea ea fi mafioata si de ce e asa sigura de Roxa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Balanta se inclina iar spre Roxi, care nu reuseste sa convinga majoritatea auditoriul de inocenta ei.
Mai las un pic deschis in caz ca va ra(suciti). |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce tot vorbesti, mai? Nu-i clar ca buna ziua de nimeni ca-i cinstit. Si zau ca nu inteleg de ce spui chestia asta cand sunt deja sute de pagini de mafia in care am vazut si mafioti certandu-se intre ei sau votandu-se intre ei sau legandu-se de toata lumea, etc. Cel mai safe e pentru mafiot sa faca asta: sa se lege de toata lumea. Ma mir de tine ca tot iesi cu alibiul asta in fata si esti asa surprinsa ca nu vreau sa il iau in considerare.
Bun, te-am devotat, gata. Multumita? Nu-mi cere nici sa nu te banuiesc. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu raman la Roxa si daca maine lucrurile raman neclare inseamna ca Doctore e mafioata impreuna cu Rozy...Iar Roxa ma gandesc ca ar face cuplu cu Scorpi sau Angelu' daca e sa fie mafioata. Ce spuneti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sunt singurele care nu au votat Roxa la inceput cu tot grupul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stati ca eram cu picea in brate si nu puteam tasta.
Scorpi, faci o mare greseala. Oi fi vazut tu scenarii cu mafioti care se cearta intre ei etc., dar daca pana acum ai remarcat cum joc, ti-ai fi dat seama ca nu-s genul care sa spuna multe povesti. Acum n-o sa-mi dau cu pumnii in piept si sa va rog sa nu ma dati afara, ca pana la urma daca castiga mafiotii jocul asta, n-ar fi vina mea. Eu m-am aparat. In opinia mea, eu vad urmatorul cuplu de mafioti: Rozy si Dr_wise. Ambele m-au votat. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va parasesc pt vreo ora, o ora jumatate maxim. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zi tu Roxa daca in joc vine x si spune: votez y si sunt sigura ca e mafiot. Tu nu ai lua probabilitatea ca stie el ce stie? Ma gandesc ca daca Doctore era mafiot nu'si alegea o singura victima aka tu, facea mai multe acuzatii... Acu nu sunt sigura de nimic, sunt sigura doar de mine. Si pentru faptul ca Madutz prea a spus pe fata ca se astepta sa fie mafiot dar ete ca nu'i as elimina'o si pe ea de la posibilitati. Nici nu prea ar avea cu cine face cuplu...
Raman Roxa cu Scorpi/Angel... Si Rozy cu Doctore (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ete ca m'am uitat in urma si ceva imi miroase... Scorpi tare cred ca faci cuplu cu Roxa, cand Madutz a intrebat'o pe Doctore daca stie ceva nu i'ai sarit in cap, in schimb pac cand eu am intrebat mi'ai sarit in cap. Cum asa? De ce la mine da si la Madutz nu? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu zic sa se faca noapte.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt deacord (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M'am uitat in urma si Roxa pare mafioata, a votat Rozy cand a vazut ca si eu am de gand s'o votez. Dupa logica mea blonda daca se stia nevinovata ar fi trebuit sa o voteze pe Doctoreasa ca nah ar fi spus ca se ia de ea aiurea....
|
|
|
![]()
|
|
bene bene.
Alungata din Moulin Rouge, Roxi a plecat sa danseze unui public mai select. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Dansatoarele se linistesc sperand c-au facut alegerea corecta. Noapte buna copii! Apropo, pan' se face dimineata toate paserile dorm! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th May 2025 - 08:32 AM |
|