![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Stimate public, aseara ai asistat la ultimul dans al Madutzei. Martori spun ca, noaptea trecuta, la intoarcerea spre casa, o pisica neagra i-a tinut calea.
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/nicole-kidman.jpg) Mai sunt in joc: Angel, Dr_wise, Kary, Rozy, Scorpi |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai sa fie, Madutz ha? Foarte trist, am si avut cosmaruri noaptea trecuta, acum stiu si de ce (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu nu prea sunt de acord ca ati matrasit-o pe Roxa in prima tura, dar ma rog, sa speram ca ma inseala pe mine nasul. Eu am o idee noua, si anume ca fie cuplul este format din Rozy - Dr wise fie din Kary si Scorpi care tocmai de aia tot fac show fara bani. Daca politistul mai e prin zona acum e momentul ideal sa iasa la inaintare. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mhhh. Deci Madutz nu era cu Roxi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Kary, la 3-3 pentru Roxi si Rozy eu imi votam partenera? Zi ca cu Rozy is .. as mai intelege. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nopity.gif) (IMG:style_emoticons/default/hideingbhindcurtian.gif)
Stiu ca fantomele nu vorbesc, dar eu nu ma pot abtine, mai ales ca nu stiu cand se termina jocul. Nu mai poate omu' sa faca baie, ca-l omoara mafiotii. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Scorpi acu' ma crezi? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) O sa te bantui, chiar de esti cinstita. Vedeti ca nu-s mafiot. Eram sigura ca asta o sa fiu jocul asta, da' nu am simtit bine. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
No acu' tineti va rog cont si de logicile mele fie ele in opinia voastra blonde sau nu? Ca sa vezi cum fix singurul om pe care il credeam nevinovat a murit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Scorpi zi la Angel ca nu suntem cuplu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai bre Angel las'o incolo de treaba. Chiar asa saream una la alta si ea ma mai si votam daca eram impreuna??? Daca era Roxi era cu Angelu, ce spui Angelu? Daca nu era Roxi, ramane Rozy cu Doctoreasa... Bre si eu cred ca ar fi cazul ca politistul macar sa zica care e si ce'a aflat, macar stim o treaba... Aaaaaaaaa daca nu era Roxa, Scorpi de ce nu ar fi cu Rozy? Ca ete tocmai ce m'a luminat, a votat Roxa si nu Rozy (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incep sa para suspecte fix cuplurile pe care nu am vrut sa le iau in considerare. Bine ca nu-s politist ca numai asa eram iar de rasu curcilor.
Doooh, Kary.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa ne spuna mai repede politistu care cine este si ce a aflat ca eu pe el ma bazez sa ma lumineze. Nu de alta dar in curand tre' sa o tai si apar abia pe seara. Si nu vreau sa las un vot la misto.
Hai Doctoreas'o ia zi aci la mine esti sau nu politist? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Sa va spun ce-am visat noaptea trecuta...ca rozy si scorpi sunt mafioti. Am banuit-o pe Roxi, dar se pare ca Rozy o invidia si pe ea, si pe Lilisor. Pe Lilisor pt sfarcurile ei de Guiness Book, iar pe Roxi pentru ca e o mamica sexoasa, realizata, maritata cu tanarul mostenitor al familiei Rockenfeller (asa se scrie?!!! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) . Si da!...si sanii ei nu sunt de lasat! Dumnezeu s-o odihneasca, c-o am pe constiinta!...nu prea tare, cred ca dupa un dezmat cu vadanul ei si-o sticla de Nero d'Avola as putea uita de mustrari in 5 minute.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Deci votez definitiv si iremediabil: Rozy si scorpi. PS: Sunt politistul!...ca doar nu credeati ca o fomeie de 42 de ani are sanii tari si semeti precum merele, si celulita lipsa! V-am pupat din mers, o tai sa urmaresc un caz nou. Acesta e deja rezolvat in mintea mea. PS: Pe rozy am suspectat-o din prima, dar am vrut sa-l prind pe-al doilea mafiot. This post has been edited by dr_wise: Mar 28 2009, 01:05 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
3 crime sangeroase si doua mafioate prinse la foc rapid de cel mai dibace politai care doarme in post. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dans final la editia a nshpea a Mafiei, dupa ce mafioatele au fost incatusate de madam Garcea din Paris. (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/moulinrougeandoverlive250.jpg) generic: Dr wise- politai Angel- doctor rozy - mafiot unduitor scorpi- mafiot neunduitor roxi, madutz, kary si lilisor - cetateni |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine am facut ca n-am ramas la votul meu, Roxi. Doctoreaso (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) 10 cu felicitari.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st May 2025 - 09:27 AM |
|