![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare ceva mai explicita diagrama christinei de pe temptalia.com, si anume:
(IMG:http://www.temptalia.com/images/2008/eyeparts2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, Jo. Foarte explicita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie tu ai ochii apropiati si felul in care ai aplicat culorile pe pleoapa accentueaza acest lucru. Culorile sunt f misto, si combinatia aia te prinde f bine, dar in loc sa mergi cu griul pe crease doar spre coltul intern al ochiului si pe outer crease deloc, parerea mea e ca ar fi trebuit sa faci fix pe dos. Si in coltul intern eventual sa aplici ceva f deschis la culoare sau alb tocmai pt a mari optic distanta dintre ochi.
Si eu am ochii destul de apropiati si mai mereu folosesc ceva deschis in coltul intern. Daca te uiti bine de tot Lexie, ochii lui Walpu sunt la fel de mari ca si ai tai, dar ea nu se teme sa mearga cu machiajul si mai sus si ai vazut ce bine ii iese (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tu chiar poti sa copieze machiajele lui walpu ca aveti culoare asemanatoare si forma asemanatoare la ochi. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am ochii apropiati? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
O sa incerc sa ma machiez asa, dar pentru mine e cam multa tehnica aici, avand in vedere ca am 10 minute maxim dimineata sa ma machiez si n-apuc sa ma vad eu in ce crease aplic machiajul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Maine o sa fie ceva pe bleumarin/alb, sa vedem ce-mi iese. Pana acum nu m-am machiat inspre sprancene si nu prea ma simt confortabil, dar voi testa. Cat despre culoare deschisa in coltul intern al ochiului, chestia asta o aplic demult, in poze vad ca nu prea iese, se vad prea multe sclipiri si nu se distinge prea bine ce si cum. Maine dimineata vedem daca am cu ce ma lauda sau nu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce mult imi place machiajul lui Jo! E foarte simplu si fresh si potrivit pentru zi.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, acum nu vreau sa iti creez noi complexe doamne fereste, dar mie asa mi se pare, ca ai ochii mai apropiati. Si eu cand aplic alb sa zicem in coltul intern il intind putin inspre pleoapa, deci nu chiar numai in colt.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dap, si eu il urc spre... stai sa vad cum ii zice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) inner lid. M-am uitat in poza aia pusa de Jo, nu's deloc familiarizata cu denumirile astea.
Imi amintesc cum puneam eu poze demonstrative la inceputurile mele pe forum . (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mai, sincer, mie nu mi se pare ca-i am apropiati, sa stii ca s-ar putea sa para asa de la poza, ca ma uit un pic in crucis pentru ca mi le fac singura de aproape. Ia vezi tu poze cu mine intreaga pe grup, tot apropiati sunt? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu vreau pe gruuuup (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si cine te opreste sa ceri accept? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lexie, nu stiu, sa isi mai dea si altcineva cu parerea, poate nu vaz io bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu mi se pare ca-s apropiati. Da` na, acu eu nici nu-mi dau seama cum sunt ochii apropiati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Sa zica bia, ca ea e cea mai priceputa la d-astea.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 12:01 PM |
|