![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, incearca o culoare mai inchisa spre arcada, da impresia de adancime. Cu albul ala ar fi trebuit sa mergi imediat sub spranceana, pentru highlighting. Poti sa te joci tu intr-o zi acasa, sa experimentezi, daca ti se pare prea tare, stergi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, mie tot nu-mi vine sa merg mai sus cu culoare inchisa, mi se pare ca's batuta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Uite, maine urc mai mult cu culoarea inchisa, poate poate mi-o iesi, imi fac curaj, cu pasi mici.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, tare mult imi place (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yuppii (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Azi am executat un machiaj cu gri mai deschis si rozaliu pal, mai finut, am folosit prea multe culori tari lately. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am urcat un pic mai mult cu griul, sper sa fi iesit in poze. Le descard deseara si va arat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie chiar mi se pare ca esti pe drumul cel bun! Imi place mult machiajul asta cum l-ai executat.
Poti sa incerci si cum zice Jo just for fun, vorba ei, daca nu iti place poti sa stergi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Oooo, bravo Kalua! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lexule, ce perseverenta esti tu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut astazi un machiaj cu gri deschis si roz si am urcat cu griul, insa fiind culori deschise, nu prea se vede mare lucru in poza. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
nu dati cu pietre (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , mi-a luat mult timp sa nimeresc o foto cat mai clara asa, dar promit sa ma specializez nitel, asta e "uniforma" mea cand sunt in criza de timp dimineata, acum vad ca trebuia sa mai separ genele si sa dau ceva pe arcada, data viitoare cand nu voi mai fi asa de adormita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
(IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/maquillage/100_2684.jpg) (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/maquillage/100_2685.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ai un ochisor foarte frumos chiar si cum un machiaj atat de minimalist
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:32 AM |
|