IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

92 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jurnal de machiaj II
Jo
post Apr 2 2009, 06:21 PM
Post #161

Musafir

Walpu, nici mie nu mi se pare ca te avantajeaza. Tu esti foarte alba, si galbenul ala e dubios.
Azi m-am simtit artista, am incercat ceva mai out of the ordinary. Am bibilit la el o gramada, dar per total sunt multumita cum a iesit pentru first try. E usor asimetric si putin smudged prin unele locuri ca am incercat sa corectez ceva si mai rau am facut. Asadar ignorati aceste mici aspecte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/02041.jpg)
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/02042.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 2 2009, 06:30 PM
Post #162

Musafir

Boah! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) M-ai lasat cu gura cascata, jo! E atat de misto, rafinat, elegant, distins, dar puternic in acelasi timp!
Chapeau de mii de ori!

+Quote Post
Altheea
post Apr 2 2009, 06:46 PM
Post #163

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Tare fain, Jo! Ce farduri ai folosit? Ma intereseaza in special cel bej de pe pleoapa. si tot imi plac sprincenele tale, na! Si tu ai un mai rotunda si una mai arcuita? Asa le vad in poze, ale mele asa sunt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pitzigoi, ce mov ai folosit ?

+Quote Post
Jo
post Apr 2 2009, 06:50 PM
Post #164

Musafir

Althe, toate culorile sunt din trusa de 88 de culori pe care o tot laud eu. Da` jur ca e o investitie mega buna!
Sprancenele mele sunt, intr-adevar, una mai rotunda si alta mai arcuita, dar asta pentru ca una inca e handicapata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Mai astept sa mai creasca putin si o sa ma duc la pensat la ceva salon, sa le faca pe amandoua la fel (sper:) )

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 2 2009, 06:52 PM
Post #165

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ce frumos, Jo se vede mana priceputa.

+Quote Post
Cleo
post Apr 2 2009, 06:54 PM
Post #166

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Jo (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) nici pe hartie nu-mi iese desenul asa clar daramite pe pleoape. Asta-i un V perfect

88 exista varianta shimmery si mat? asta-i o culoare mata (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) ?
M-ai pus pe ganduri serios. Au niste preturi ridicole fata de tot ce am vazut pana acum inclusiv transportul

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 2 2009, 07:00 PM
Post #167

Musafir

Fetelor, eu is mai oarba asa...pe ce site pot gasi si eu trusa? Dati-mi una din voi linkul direct catre truse,si mata si shimmery, va rog mult.

+Quote Post
Jo
post Apr 2 2009, 07:14 PM
Post #168

Musafir

Pe site-ul ebay (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Dai un search dupa 88 color si gasesti sigur. Eu am ambele variante. Cleo, sunt de fapt doua farduri acolo. Aceeasi culoare dar pus cea mata ca baza apoi pus cea shimmery pe deasupra. In rest, creion negru pentru facut conturul v-ului aluia, putin negru smudged in jur si aplicat fard mat mov deasupra. Mr. a zis ca arat horror, ca lui nu-i place deloc. Si eu i-am zis sa taca, ca el nu-i avizat sa vorbeasca (decat atunci cand e de bine, evident).

+Quote Post
pitzigoi
post Apr 2 2009, 07:27 PM
Post #169

Musafir

Walpu, culoarea de jos imi place, e un fel de cupru?
Jo, esti maestra ce sa zic, e superb; o sa incerc si eu pana-mi iasa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Altheea e mov deshis din trioul ala de la mac la care am pus poza (cel cu argintiu pe mijloc) si in coltul exterior pigment grape (mac), creionul e nuanta electric de la urban decay.

+Quote Post
Bia
post Apr 2 2009, 08:43 PM
Post #170

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Ce puii mei au barbatii in ultima vreme????????????

+Quote Post

92 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 06:20 PM