IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

92 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jurnal de machiaj II
happyCat
post Apr 2 2009, 08:55 PM
Post #171

Musafir

N-au nimic Pink, asa sunt ei.
Eu zic ca barbatilor nu le place o fata prea ''pictata''. De exemplu ceea ce a realizat Jo e, in opinia mea, e un machiaj foarte artistic (superb by the way), dar care nu e ceva natural, deci in mod normal ochii unei femei nu arata asa.

Go to the top of the page

+Quote Post
pitzigoi
post Apr 2 2009, 08:57 PM
Post #172

Musafir

Mie imi place de mor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate din cauza ca e contrastul prea mare, poate trebuia sa mai adaugi un pic de rozaliu sau ceva, mie oricum imi plac culorile intense.

+Quote Post
Jo
post Apr 2 2009, 09:11 PM
Post #173

Musafir

Nu e al meu obisnuit sa ma vada in anumite feluri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da` eu ii dau peste nas. Oricum, prefer sa fie sincer cand ii cer parerea. Desi, de multe ori, daca lui nu-i place, si mie da, nici nu-l bag in seama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 2 2009, 10:47 PM
Post #174

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Chiar ca impresionant machiajul, Jo! Si culoarea iti vine manusa, si forma, e si super original, ce sa mai zic decat: BRAVOOO!

+Quote Post
Jo
post Apr 2 2009, 10:57 PM
Post #175

Musafir

Clau, multumesc, multumesc, da` nu-i super original deloc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) E copiat de pe youtube (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apropo, am gasit o tipa (rusoaica ea la origini, da` sta in romania) MEGA talentata, tre sa impart cu voi: http://www.youtube.com/user/ApropoMakeup

+Quote Post
pitzigoi
post Apr 3 2009, 01:30 AM
Post #176

Musafir

Da, o stiu Jo, e super tare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 3 2009, 02:05 AM
Post #177

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Pitigoi, e pe sufletul meu machiajul facut de tine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , chiar ma gandeam cu se as putea sa combin un creion turcoaz, daca mi-as lua. Acum gata stiu si-mi pot lua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Stiu si eu de tipa cu apropomakeup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , Natalya zicea c-o urmareste mereu si asa am ajuns si eu la ea.
Imi place 'twinkle', e un machiaj interesant si daca-l vezi pas cu pas nu mai pare asa de greu.

+Quote Post
Lexie
post Apr 3 2009, 11:29 AM
Post #178

Musafir

Jo, foarte interesant machiajul. Mie mi-ar placea sa vad poza intreaga, sa vad cum te prinde cu totul. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Poate pui poza pe grup.

Eu azi m-am dat pe verzui si gri... si dupa poza Pitigoiului, cred ca am inceput sa inteleg unde gresesc cu urcatul spre arcada. Eu urc pe forma de rotund, nu fac V-ul acela de care tot vorbiti voi, de aia cred ca arata aiurea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 3 2009, 11:35 AM
Post #179

Musafir

Jo e artista ! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Walpu nici pe mine nu ma prinde bine galbejeala, zici ca mi-s moarta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 3 2009, 12:06 PM
Post #180

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Mai fimei! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
M-am uitat si io la filmuletul ala! Pai io nici daca exersez 24 de ore nu reusesc sa fac treaba aia!
Maine dimineata o sa ma machiez is eu, asadara maine seara poate pun si io poza cu un machiaj, ca sa vedeti cat de daramata sunt la capitolul asta!
oiseau poate sa confirme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Voi va machiati bestial (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

92 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 08:39 AM