![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
N-ati observat si voi ca m-a chinuit talentul la editat poze? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragut fetele, pink n-am observat ca ai editat poza, orcium e mica si nu se vede.
Walpu, te prinde bine movul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) super draguti sunt cerceii! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce fain machiaj Pink. Parca esti o zana ceva asa arata.
Walpu mama mia ce mistoooooooooooooooo iti sta cu mov, sa te machiezi mai des. Mi se pare ca e unul dintre machiajele care te prinde cel mai bine. Iasa se mai spune in Ardeal. Aveam o colega de faculta de la Cugir si ea tot timpul spunea nu iasa. This post has been edited by Master of Norules: Apr 5 2009, 01:15 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Walpu cu ce esti data pe buze?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc. Movul si verdele combinate ma prind cam cel mai bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si aici la tm tot cu iasa is astia. Maria, cu carmex, n-apucasem inca sa ma dau cu gloss. Am un gloss clarins care-mi place mult de tot, nu e lipicios, nici cu glitter si rezista f mult. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, mie mi se usuca buzele si mai tare dupa ce trece carmexul de pe ele. Arata bine dupa ce te dai, dar on the long run mie imi face rau, nu prea il mai folosesc.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte misto, walpu! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ne povestesti oleaca cum ai procedat? Vrea si maimuta sa incerce. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pink, arta! (IMG:style_emoticons/default/artist.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, tare-mi place de tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mereu rad cand iti citesc posturile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pink e gata de pasit pe cat walk, acolo deja e arta
walpu foarte dulci culorile (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce tuta sunt, am uitat sa va zic ca am si filmat cum am facut. Dar se vede cam aiurea si am lasat aruncate hainele pe canapea... Deci, e cam dezordine. Nu prea imi vine sa pun filmuletul.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 05:03 AM |
|