![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Althe folosesc in general farduri Yves Rocher din gama Luminelle, Gemey Maybelline, Bourjois si mai multe marci no-name de la drogheria din colt (cum ar fi: Les Copines, Berange Paris, chiar si Ruby Rose).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Si pe mine ma tentau cele Yves Rocher, au preturi bune. Ai ochii foarte frumosi si te poti juca cum vrei cu culorile! Imi plac machiajele tale tare mult
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cleolici, chiar sa stii ca sunt data cu fard si pe pleoapa de jos, in partea dinspre nas cu unul ceva mai deschis la culoare, in jumatatea dinspre coada cu unul mai inchis (inafara de coltul intern al ochiului care-i foarte deschis la culoare). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu se vede nimicuta in poze. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cred ca trebuie sa ne schimbam becurile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si la mine culorile ies destul de palide iar la blitz par bronzata iar eu sint alba-albicioasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eu m-am provizionat cu o marca de la drogheria din colt. le gasesc excelente |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pun si io vreo 3 poze, da' fara explicatii ca nu as sti cum sa fac asta! Si nici macar nu stiu ce farduri sunt:D
(IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/2ochi.jpg) (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/jumadefata.jpg) (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/ochi.jpg) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, mergi prea sus cu culoarea, sub spranceana ar trebui o culoare foarte naturala, un crem cu auriu ceva; si cred ca ar trebui sa folosesti un creion pentru conturarea ochilor. Ai ochi frumosi, caprui ca ai mei, suntem norocoase ca putem folosi foarte multe culori; probabil ca si tie iti sta bine cu mov, albastru, maro, cupru...etc
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da, imi sta. Daca ma machiaza cineva. EU v-am spus ca nu stiu sa fac asta! Si nu stiu sa folosesc creionul, asa ca ii conturez cat de cat cu fard inchis la culoare! In realitate ei sunt conturati. Serios... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, foloseste un creion foarte ascutit sau un tus cu pensula foarte subtire. Eu ti-as recomanda L'oreal waterproof. Asta a fost primul tus folosit si am ramas la el pentru ca mi-a placut.
|
|
|
![]()
|
|
Ok! Hai sa va explic! Eu nu stiu sa fac toate chestiile astea. Cu un creion poate ca m-as descurca. Dar cand aud de tus mi se scoala parul in cap! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si oricum, eu daca ma machiez, nu ma machiez asa. In astea m-am prostit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiu ca in poze nu se vede conform cu realitatea; Cum vine asta: 'nu stiu sa folosesc creionul' ? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Inveti (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ai ochi frumosi, e pacat sa nu-i evidentiezi din cand in cand. Vrem sa te vedem cu fard mov sau albastru (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/qw3.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Daca va spun ca nu am ma credeti? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:00 PM |
|