![]() |
![]() ![]() |
![]() |
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, nimeni nu s-a nascut cu tusul in mana! Cand ai ceva timp liber, ia un tus sau un creion si incearca. Pitzigoi, superb machiajul, numai ca eu n-as fi pus auriul ala jos.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa a fost frecventa in ziua aia, acu daca ma uit nici eu nu vad legatura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi plac sprancenele lui Pitzigoi, ale mele sunt in "constructie". Le vreau o idee mai groase.
Albi uita te pe youtube eu asa am facut, se invata crede ma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi am folosit pudra noua (fara fdt), mie mi se pare ok culoarea, nu-i prea deschisa, nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_2093-1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Imi plac si pudra si rujul tau. Ce-ai folosit?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pudra minerala pe care o iubesc - bare minerals foundation. Pe buze am dat cu un creion de la MAC si gloss Bobbi Brown, culoarea petal. Cu acelasi creion am conturat si pleoapa de sus a ochiului. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Kalua, imi place ca tenul are un aspect foarte natural mi se pare nuanta potrivita.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Dragut, Pitzigoi. Excentric pus auriul ala. Mie nu-mi displace. Iese din tipar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
kalua, pudra e ok. Iti luceste un pic fruntea. Cred ca trebuie sa insisti acolo mai mult. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Pitigoi e superb, nu cred ca ai pus vreo poza care sa nu-mi placa pana acum (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , te machiezi exact cum imi place mie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
Kalua arati fff bine, imi vine sa ma duc sa testez din nou fondul de ten de la bare minerals ca prea arata bine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:14 PM |
|