IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

92 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jurnal de machiaj II
Cleo
post Apr 17 2009, 05:00 PM
Post #291

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Lexie te-am mutat de la jurnalul de moda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Foarte dulcica esti.

Klaua nu e alba deloc in comparatie cu tenul tau
fac o paranteza, am avut la un moment dat un FDT Chanel absolut special insa mi s-a spus de cateva ori ca sint prea palida (pesemne nu foloseam nici fard de obraz) asa ca nu mi-am mai luat. Dar Fdt -ul era superb
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Apr 17 2009, 09:08 PM
Post #292

Musafir

Ooo, scuze Cleo, graba strica treaba. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 17 2009, 09:11 PM
Post #293

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Lex, iti sta foarte bine cu gri, dar de ce nu mai incerci si alte culori?

+Quote Post
Lexie
post Apr 17 2009, 10:34 PM
Post #294

Musafir

Sweet, ma machiez in functie de culorile din imbracaminte, astazi am fost in negru si galbui si accesoriile erau colorate. Am ales gri ca-i neutru si portocaliu ca sa se asorteze cu cerceii si colierul.

In general folosesc albastru, mov, maro, dar nu stiu de ce am uitat sa fac poze in zilele respective. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
blekytza
post Apr 18 2009, 12:23 AM
Post #295

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

mi-am testat noile pensule, sunt ok deocamdata zic eu
(IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/maquillage/100_3089.jpg) (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/maquillage/100_3090.jpg)

+Quote Post
Bia
post Apr 18 2009, 08:07 AM
Post #296

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Lexule, arata cam suparator acea combinatie rece-calda de la ochisorii tai. In general incearca sa pastrezi tonalitatea calda sau rece si foloseste o culoare total opusa doar ca accent. Sper ca nu te-ai suparat.
Bleky, ai niste ochi superbi. Eu cred ca verdele de pe arcada trebuia sa fie ceva mai intunecat.

Ah, la Pitzigoi mi-a placut auriul acela pentru ca pe langa albastrul si roz-violetul acela ma duce cu gandul la bijuteriile ascunse de pirati in frumoasele zone tropicale. Cred ca delirez.

+Quote Post
angeldust
post Apr 18 2009, 09:32 AM
Post #297

Musafir

Chiar ca ochi frumosi are blecky si o forma misto la ei. Imi place la nebunie cum te prind culorile astea si imi place ca toate machiajele tale arata f ingrijit si curat cumva.

+Quote Post
kalua
post Apr 18 2009, 09:37 AM
Post #298

Musafir

Eu cand vad ochii frumosi ai blekytzei ma gandesc la araboaicele alea invaluite si machiate foarte misto (probabil ca daca li se vad doar ochii, stau si-i bibilesc nu stiu cat). Mr. kalua spunea ca li se par si lui foarte interesante, sunt ca ceva impachetat si te fac curios cum or arata "pe dinauntru", iar machiajele ochilor e ca o funda frumoasa a "pachetului". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Apr 18 2009, 09:52 AM
Post #299

Musafir

Pink (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) film artistic.
Bleky interesanta combinatie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu stiu ce, dar ceva nu merge. Cred ca verdele trebuia sa fie mai altfel si in pliu un ceva mai inchis din ton de rosu, burgund,maro. Teoretic verde cu rosu ar trebui sa mearga (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Uite o combinatie de-a mea mai veche de verde cu rosu. Parca zilele astea m-am cam lasat pe tanjeala cu machiatul, dar imi revin eu...
Lexie, tu esti cu gri-ul cum sunt eu cu movul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/cds2.jpg)

+Quote Post
blekytza
post Apr 18 2009, 10:03 AM
Post #300

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Ochisorii mei va multumesc pentru complimente (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ;cea mai buna prietena a mea e libaneza, intr-o zi cand voi avea timp mai mult la dispozitie imi trag un machiaj si imi pun batic in cap asa cum m-a invatat ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

92 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 08:13 AM