![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Foarte frumos, imi place! Mai ales albastrul ala. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur ca va place (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pitigoi tare frumos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Mie verdele ala imi place tare mult, albastru e implicit my favorite.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
foarte frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Interesant, iti sta bine cu galben-verzui. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oau, culori surprinzatoare; dar imi place cum da pe ochii tai. F frumos. Galbenul mie mi se pare mai incomod, atunci cand e pe suprafete mai mari. Cu alte cuvinte, nu sta bine orisicui.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate ma repet, insa ai o forma a ochilor exceptionala, sunt vii si cu colturi ascendente ceea ce-ti confera o alura voioasa indiferent de culorile pe care le folosesti. F misto.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
da da si blecky are niste pensule-radiera sau ciorfialea ((IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) de iese totul asa fain delimitat
cleo incepatoarea |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
ma bucur ca va place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mai Cleolici, Bleky are niste pensule de vreo 4 ani, cand si-a cumparat o/un (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) beauty box cu de toate in ea: farduri, creioane, rujuri, blush, ce mai o nebunie cand o vedeai, dar....toate au aterizat la gunoi mai putin pensulele care sunt de calitate si pe care le utilizez si in ziua de astazi; am mai adaugat pe parcurs unele no-name. Important e ca am pastrat si cutia totusi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mica dedicatie pentru fetele din Clona (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/maquillage/100_3634.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:21 PM |
|