![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
F reusite pozele, clau. Machiajul asta te prinde extrem de bine.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Uitati ca mai pun si eu un achiaj, si in poza cu ochii deschisi veti observa de ce evit sa imi fac u contur la ochi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Evident ca nu e un machiaj misto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/ochi2.jpg) (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/ochi3.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Albi, cred ca ar trebui sa-ti iei un rimel care sa-ti separe mai bine genele. Culoarea e draguta. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Rimeul e bun. Numai ca am dat io si a 2-a oara si s-au cam lichit
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) prima data era bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aaa si chiar daca par asimetrici ochii, adica machiajul, el era simetric. M-am uitat atent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bleky (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) c'est vraiment toi??? Deci mie ceva atat de clar si bine conturat nu mi-ar iesi decat cu creioane si geluri si-o radiera si cel putin o ora de munca dupa alte 100 de incercari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cu pensule si farduri pudra no way. Si zi asa Yves rocher? Ia sa ma duc sa le vaz indeaproape ca am vreo 5 magazine la un pas de unde lucrez. Cremele lor si chestiile de baie nu-mi plac, miros superb dar uusca pielea, iar de la creme te umpli de minuni pe fata clau ce de gene si ce lungi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iti sta tare bine cu culorile astea albinutzo esti pe drumul bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
clau, bine-ti sta!
blekytza (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Am vazut o data o araboaica imbracata europeneste cu un machiaj asemanator, numai ca-si mai facuse si niste arabescuri spre exterior. Nu era la nicio party, ci intr-un mall, ziua in amiaza mare. Ii statea asa de bine si la ea nu mi s-a parut exagerat, nu-mi venea sa-mi mai iau ochii de la ea de placere. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
oui, oui c'est vraiment moi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar schimba foarte mult machiajul asta, al meu a zis ca am resuscitat-o pe cleopatra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
asta era prima varianta (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/maquillage/100_3628.jpg) dar nu mi-a placut cum se vedea, asa ca am modificat-o: (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/maquillage/100_3634-1.jpg) fardurile sunt bourjois si l'oreal, doar creioanele yves rocher nu a iesit perfect....nici pe departe, dar este prima data cand incerc "modelul" asta, pe parcurs ma mai perfectionez ...sper |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Clau, chiar foarte reusite pozele. Imi plac extrem de mult culorile folosite si te pun in valoare. Ce buze frumoase ai!
Albi, eu in primul rand as lasa sprancenele sa mai creasca putin, ai avea astfel o forma chiar frumoasa. This post has been edited by sweet_girl: Apr 26 2009, 02:58 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , dar e mai mult efect fotografic, nu am gura asa grozava iar genele sunt ok doar cu anumite rimeluri. Chiar, mi s-a uscat asta (HR) si as vrea sa iau altul. M-am mazgalit eu in magazin cu DiorShow Iconic la un ochi si la celalalt cu HR Lash Queen si diferenta era enorma, chiar si pt ochiul neavizat al sotului meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Dior lasa niste gene rasfirate si firave, in timp ce HR le inmultea si lungea de vreo doua ori...problema cu HR e ca se usuca destul de repede in tub insa...
Blecky nu stiu cum faci, e ceva magic in manuta ta pentru ca eu am avut si inca am farduri Bourjois, insa au un pigment atat de slab...doar alea pulbere sunt mai ok, dar au atata sclipici ca le manevrez cu greu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 04:35 AM |
|