IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

92 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jurnal de machiaj II
Cleo
post Apr 30 2009, 07:46 PM
Post #371

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

din cauza prafoseniei nu mi-am comandat nici eu desi la pitzi si Jo arata tare bine si cumva ... umide

angel imi plac culorile si nu le vad prafoase nici la tine, cred ca delimitarea/conturul ochilor as face-o cu zice valpu cu ceva mai inchis
eu port chiar bleu si maron azi

cred ca-s singura careia nu-i place efectul primerului pe pleoapa. Imi scoate imperfectiunile in relief (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Apr 30 2009, 07:53 PM
Post #372

Musafir

Walpu, eu am mai zis undeva mai demult ca eu nu suport dermatograful pe waterline, in schimb cu fardul n-am nici o problema (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E mai veche metoda, am citit eu pe undeva de ea. Cleo, umidu ala cred ca-i din cauza blitului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 30 2009, 08:05 PM
Post #373

Musafir

da, este din cauza blitzului, pot sa confirm.

Apropo de blitz si poze eu vreau musai neaparat sa ne zica Blecky ce aparat are si exact ce setari foloseste ca sa ii iasa pozele asa clare ca acum am si aparat si am tot citit despre cum sa scot the most of it si tot nu imi iese si ma oftic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Jo
post Apr 30 2009, 08:48 PM
Post #374

Musafir

Angelu... stii ca e o vorba: un fotograf talentat poate sa scoata o opera de arta si cu o sapuniera (sapuniere le zice in lumea fotografica la aparatele de doi lei). No, eu pot sa zic ca asta-i cel mai mare BS EVER (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca n-ai scula, n-ai si gata. Acum, s-ar mai vinde aparatele alea de zeci si sute de milioane daca am putea sa facem aceleasi poze cu unele de 2-3 milioane?
Eu tot planuiesc sa-mi iau alt aparat.... e pe lista de asteptare.

+Quote Post
angeldust
post Apr 30 2009, 08:54 PM
Post #375

Musafir

o opera de arta e posibil sa poate scoate, dar o poza deosebit de clara a unui machiaj sigur nu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Totusi sunt si multe functii ale aparatului pe care daca stii cum sa le folosesti poti imbunatati problema. De exemplu am citit ca daca faci poze cu blitz tre sa pui ISO cat mai mic si shutter speed priority undeva intre 1/5 si 1/40. Acum cu treaba cu ISO am observat diferenta la aparatu meu dar aia cu shutter speed ba (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ahh si daca vrei sa nu iasa pozele cu culorile cam sterse (cum mi-o iesit mie prima) tre sa reglezi flash output sa fie ceva mai mic (dar atunci iti trebe o lumina puternica care iti bate in machiaj)

+Quote Post
pitzigoi
post Apr 30 2009, 09:46 PM
Post #376

Musafir

Walpu, iar esti sunkissed (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angelu' (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) tre sa ma mai jos si eu cu setarile, parca imi iasa mai ok pozele cand le fac la becul din baie si cu blitz. Eu am o sapuniera, vorba lui Jo.

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 30 2009, 09:50 PM
Post #377

Musafir

Mersi Cleo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 30 2009, 11:57 PM
Post #378

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Angel iti sta grozav cu bleu la ochi, de ce nu incerci mai des?
Eu iar am facut o varza, voiam ceva frumos delimitat: verde (Humid) si auriu, dar pana la urma s-au facut o apa si un pamant. Daca nu am si eu pleoapa mai mare sa ma pot juca frumos pe ea...
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC_0325.jpg)
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC_0335.jpg)

+Quote Post
pitzigoi
post May 1 2009, 12:03 AM
Post #379

Musafir

Ai pleoapa destul de mare, nu stiu de ce te plangi. Oricum rezultatul e suuuperb (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) imi place foarte mult. Trebuie sa-mi iau si eu humid (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
blekytza
post May 1 2009, 12:04 AM
Post #380

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Angelas dragalas cu paleta 88 noua (IMG:style_emoticons/default/322.gif) , Bleky are un Kodak EasyShare C713 cu tot cu imprimanta Kodak EasyShareG610 luat acu' vreun an, la machiaj folosit pentru prim plan - subiect la mai putin de 70cm de obiectiv cu blitz la lumina artificiala sau naturala se regleaza automat si bifez optiunea pentru red eye.

Acum am vazut poza Clau, foarte delicat imi place cum iti sta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

92 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 12:28 AM