![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intinzi pe tot ochiul o culoare mai deschisa si pe pleoapa o culoare mai inchisa. E prea mult roz dupa parerea mea pe ochiul tau (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu contest ca sunt aprinse culorile, dar nu asta e idee, ideea e ca iti trebuie un contrast. Ce ai facut tu acolo...roz pe toata pleoapa si contur cu albastru - movuliu sunt cam din aceeasi gama. Se pot face si machiaje f reusite asa ton pe ton, dar cu umbre, cu artificii, iti trebuie experienta pt asta, mie una nu imi ies.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albina, angel nu spunea ca sunt sterse culorile ci ca te fac sa pari stearsa, neavand o culoare care sa contrasteze (adica un mov mai inchis in pliu de exemplu). Vezi ca postasem eu o schema a pleoapei si ce ar trebui folosit in fiecare loc. Kary, cred ca stiu ce vrei sa spui tu insa... tot ochiul = pleoapa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) cred ca te referi la pliu.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Jo (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, ai pistrui? Dragut machiajul, dar mie imi plac tot tot buzele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Diva pasiunii, tare expresia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Albi, si mie mi se par cam tari culorile si oarecum neblenduite. Cred ca ti-ar sta foarte bine cu un contur negru la ochi tus, care sa iti alungeasca putin ochii. Si de asemenea ar trebui ceva facut la sprancene... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Albi, sprancenele daca nu le lasi mai groase, macar creioneaza-le sau da-le cu fard. Ochii conturati neaparat (negru sau brun inchis, dar negru este baza). Fardul nu te prinde asa cum l-ai aplicat. Era nevoie de un indigo macar pe arcada si pe linia genelor inferioare. Fond de ten si pudra obligatoriu (si nu alege ceva cu pigment roz ci galbui).
Angel, ar trebui sa urci mai mult cu culoarea inchisa (care ar trebui sa fie mata) si evita sidef pe acada. Pune-l doar ca lumina sub sprancene dar nu mai jos, altfel iti scoate in evidenta pleoapa umflata/cazuta. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, Sweet, am o gramada de pistrui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai ales acum primavara-vara e durere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pink, sa stii ca ai dreptate, o sa incerc cum zici tu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am pistrui, da` mie-mi plac mult de tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu vreau pistrui! Sunt sexy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fa-i cu creionul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th July 2025 - 05:57 AM |
|