![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce misto, si Jo, si Pink!
Eu, drept sa va spun, sunt mandra de voi! (de parca as avea vreo contributie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pitzigoi, cea pe care am pus-o la topicul cu achizitii am avut-o (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte sexi machiajul, Jo (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) si foarte bine te avantajeaza! Ce farduri ai folosit, nu-mi spune Mac sau paleta 88, de care eu nu am. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Te-ai si pensat in cele din urma, nu? This post has been edited by sweet_girl: May 17 2009, 04:58 PM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
88 desigur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Cin` te-opreste sa-ti iei si tu?
Da` bineinteles ca m-am pensat, doar nu era sa ma duc stufoasa la banchet. Am fost la blondi, si pt par si pentru manichiura+pedichiura+pensat si am platit 120 in total (+bacsis). Destul de ieftin din punctul meu de vedere, ma asteptam sa fie si preturi mai de fita. Mi-a placut tare mult si tipa care m-a facut la par si cea de la manichiura si cea de la pensat, care apropo, nu mi-a luat nimic pentru ca a zis ca ea doar m-a curatat putin, nu mi-a facut mare lucru si n-are pe ce sa-mi ia banii. A fost in jur de 25 manichiura, 30 pedichiura, si vreo 65 cred spalat + coafat (mi-a facut bucle din perie si a stat vreo o ora si ceva la parul meu care-i foarte moale si nu prea sta nici cum). Cu siguranta mai trec pe acolo. Sper sa nu se considere ca fac reclama sau ceva, dar eu chiar am fost foarte multumita de serviciile lor. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Tot timpul intru si va admir pozele, dar mie nici cum nu-mi ies nici machiajele si nici pozele... Azi am reusit sa-mi fac o poza pe care cat de cat se vede ceva. Mentionez, ca sunt la inceput, si nu prea stiu ce imi sta bine ce nu, si deocamdata nu prea am dexteritate.
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm111/janistoday/machiaj.jpg) Culorile erau mai intense in realitate...muuult mai intense. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Esti pe drumul cel bun. Ai putea sa adaugi ceva fard deschis la culoare in coltul intern sa mai luminezi privirea.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Adica nu arata ciudat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pentru ca ma simteam asa de intens machiata ca n-am indraznit sa ies asa pe strada, m-am demachiat, eye liner+rimel si asa am iesit. In coltul intern am pus ceva albicios, putin sidefat, dar nu prea se vede pe poza. Si in coltul extern ceva n-am facut bine, pentru ca aveam o fata tare trista, dar nu stiu exact ce...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Chiar esti priceputa Jo, in ale machiajului. Cand voi creste mare sper sa invat sa ma machiez si eu asa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca nu-i chiar asa rupt din rai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ma faci sa rosesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua ce simpatica ai fost (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
foarte faine culorile Jo (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si ce fain va iese V-ul acela si apropo de mov si violet din 'cauza'' pitzigoiului dragalas am si eu vreo 8-9 nuante acum (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) si unde mai puneti ca-mi plac de numa |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:41 PM |
|