![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink cred ca-i am infundati. Poate in poza asta se vede mai bine.
Happy, mi se pare ca trebuia sa urc mai mult cu culoarea inchisa. (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Diverse/DSC032391.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
da, asa trebuia si sa nu mai pui culoare inchisa in pliu ci doar pe arcada... si mie mi s-a parut ca ii ai putin infundati. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi mult Pink, o sa imi fie greu sa ma obisnuiesc cu sistemul asta dupa ce o gramada de timp m-am machiat altfel, dar o sa incerc, ca am incredere in ce zici tu. este si logic de altfel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa incerc si eu schema lui Pink (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Multumim (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Cleolica, asa zici, ca-mi faci concurenta la nuante de mov (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pot si eu? Ca tot am absolvire, bal samd. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
(IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/eyes1.jpg) (IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/eyes.jpg) Eu nu prea am pleoape... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce pleoape? Uite ce ten ai in puii mei!! Sa te mai aud eu ca ai tu probleme cu tenul...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cred ca ti-ar sta bine cu un smoky pe nuante de ciocolata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Roxule, la tine trebuie luminata pleoapa mobila si pliul pleoapei cu o culoare luminoasa. Nu pui niciodata culoare inchisa in pliu daca ai ochii infundati, si nici pe pleoapa. Nu pui luminaozitate pe arcada si spre sprancene pentru ca osul acela deja proeminent va parea si mai mare... Mergi cu o culoare medie estompata pana spre spranceana si contureaza coltul extern al ochiului, pe os (nu in scobitura) cu o culoare inchisa. Sper ca am explicat pe inteles. (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC032391.jpg) L.E. Daca ai chii departati, mergi cu culoarea medie mai adanc spre interior. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Jo propun ca data viitoare cand o mai vedem pe Sweet scriind despre lupta ei cu cosurile sa ii dam rusinica. Unde sunt problemele soro??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Scuze ca-i offtopic. Cat despre ce explica Pink...wow (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) As zice ca am nevoie sa-mi desenezi ca sa inteleg, da ai desenat deja. Te admir pentru cate stii. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pinkule, mersi mult (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am inteles ce-ai spus. Pe 31 am un botez si-o sa pun in aplicare sfaturile tale. Fac si poza sa ma verifici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Fetelor am si eu o intrebare. Ce nuante de fard si ruj mi se potrivesc?
Sunt satena cu ochi caprui inchis, si am tenul deshis la culoare, ma inrosesc foarte repede la fata. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Mi se pare ca mi-ar sta bine cu albastru la ochi... si poate cu violet... alte sugestii? Dar ruj chiar nu prea folosesc pentru ca mi se pare ca nu-mi sta bine si nu stiu ce nuante mi s-ar potrivi. Am si poze pe grup daca vreti sa ma vedeti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:20 PM |
|