![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multzamesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Mustache-ul mi-l epilez de foarte multa vreme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu mi-a crescut mai negru (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Doar ca tot uit de el si mi-l epilez destul de rar |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie mi se pare ca ai progresat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-o amintesc pe Angel acum ceva vreme cand spunea ca ea nu are nevoie de nu stiu ce farduri sau ustensile sofisticate. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Nici la mine nu a devenit moustache-ul mai negru/vizibil, dimpotriva nu prea mai imi creste deloc. Apropo, firele de deasupra sprancenei nu le pensezi? |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place smokey-ul de numa numa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte, foarte misto, angelu'!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multzam si multzam mai ales lui Pink de sfaturi!
Sweet, le pensez de obicei cat de cat, dar in pozele astea le am f nepensate si deasupra si jos. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bravo, Angel. Frumos Smoky. Din cat se vede in poze mie mi se pare bine executat. In ceea ce priveste machiajul cu galben si albastru ar mai fi trebuit o linie de dus de-a lungul genelor si un fard inchis, bleumarin, pe pleoapa de jos. In poza se vede ca l-ai fi pus in pliu dar cred ca e de la lumina, nu-mi dau seama exact ce e acolo, si nu da bine daca e asa deoarece e pus pe o suprafata mica si nu e prea difuzat.
Dar, smoky iti vine de minune. Potis a incerci pentru zi acelasi smoky pe nuante ciocolatii. Sa ne pui poza. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Smokey eyes mie nu-mi place prea tare -da eu sunt beginner- parca e prea mare contrastul intre pielea deschisa la culoare si culorile inchise, da' primul machiaj te prinde bestial de bine, parca e alt ochi, super cool schimbarea. E maestra Pink.
This post has been edited by Master of Norules: May 25 2009, 10:14 AM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ba mie chiar smokyul mi se pare c-o prinde mai bine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Smokey-ul o face 'femme fatale'. Merge f bine in club.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:03 AM |
|