![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Si mie imi place Anjelu' en femme fatale!
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi plac amandoua, asta pt ca nu poti purta tot timpul smokey eyes, prima e o combinatie de vara imi place.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Pink, in pliu am pus negru cu albastru inchis si jos nu am pus decat creionul albastru pe waterline. Cand ma machiez cu culori deschise nu prea mai imi vine sa ma fac si cu creion negru pe pleoapa de sus, nu stiu de ce. Poate daca asa avea liner gel m-as face, dar asa cu creionul nu prea mi se arata.
Chiar ieri am avut un smokey pe nuante aramii, dar m-am prea grabit sa il mai pozez. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
M-am indragostit de smokey-ul lui angel (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) taaaare mi-as dori si eu la banchet un machiaj asa...angel, imi spui te rog ce farduri ai folosit ? (firma si nuanta) Tre` sa invat si eu sa mi-l fac. Cand oi intra in (ultima) sesiune, o sa am timp mai mult de stat p-acas` si exersat machiaje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sigur
-pt ochi, peste primer, am folosit drept baza un creion negru cu sclipici f cremos H&M luat din Piata Vietii, apoi negrul din paleta de 88, doua griuri metalizate tot din paleta si f putin Nylon ca highlighter. Creion negru Chanel pt contur si waterline. Rimel L'Oreal Volume Collagene. -pt fatza, fondul meu de suflet Colorstay, amestecat cu putina crema coloranta Vital Radiance care uniformizeaza f misto, pudra de la Mac, niste cotouring de la Artdeco, si blush-bronzerul de la Clinique. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ti-ai gasit gloss-urile, a?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, le-am gasit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da acu mi-am dat seama ca la ultimul smokey nu am folosit Racy, l-am folosit pe celalalt care imi scapa acum cum ii zice ca nu il am la mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Sigur -pt ochi, peste primer, am folosit drept baza un creion negru cu sclipici f cremos H&M luat din Piata Vietii, apoi negrul din paleta de 88, doua griuri metalizate tot din paleta si f putin Nylon ca highlighter. Creion negru Chanel pt contur si waterline. Rimel L'Oreal Volume Collagene. -pt fatza, fondul meu de suflet Colorstay, amestecat cu putina crema coloranta Vital Radiance care uniformizeaza f misto, pudra de la Mac, niste cotouring de la Artdeco, si blush-bronzerul de la Clinique. Sar-mana (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) pt detalii... mai am timp o luna sa-nvat sa fac smokey ...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) n-am eu Piata Vietii prin Sb, oi gasi inlocuitor, dar oricum, vara asta tre` sa ajung in Piata cu pricina, la TM (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bountiful se numeste celalalt gloss. Mi s-a parut mie ca-i ala, ca-i mai pinkish asa, da` daca tu ai zis ca-i racy...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu de fapt am cam dat copy/paste din urma, ca am mai scris odata ce am folosit la Smokey si acolo era cu Racy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Tooth te asteptam cu mare placere la TM, dar daca vii numai pt piata vietii eu zic ca nu se merita. Ca nu tot timpul gasesti chestii faine, uneori sunt multe, alteori nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oricum, creioane Chanel , Dior si alte cele intre 10 si 20 de Ron se gasesc mereu, asta garantez, toate culorile pamantului. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:56 AM |
|