IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

92 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jurnal de machiaj II
ToothFairy
post May 30 2009, 12:16 PM
Post #511

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

pitzigoi & Rox, asta e poza pe care o mai am la machiajul asta :
(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/makeup002-1.jpg)
Sprancenele-s un pic ridicate pentru o mai buna vizualizare a make-up-ului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
O sa pun o poza cu ochiu` nemachiat si fara sprancene ridicate, sa vedeti ca nici vorba sa am eu ochii si arcada lui Teri Hatcher (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
M-am intins cam mult cum a zis si Jo spre partea interioara a ochiului cu gri-ul ala inchis.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post May 30 2009, 12:18 PM
Post #512

Musafir

Hai bre ca ai ochi f frumosi si f mari, ca ai lui Blecky geaba zici tu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ai putea sa te insipiri din machiajele lui Blecky ca mie imi pare ca aveti ochi asemanatori.

+Quote Post
pitzigoi
post May 30 2009, 12:22 PM
Post #513

Musafir

Ohh, imi place de moor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post May 30 2009, 12:25 PM
Post #514

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Nici mie nu-mi prea place combinatia de maro, alb si negru. Toate sunt foarte contrastante si ar fi me.rs doar doua nuante atat de diferite si nu trei. Mai ales ca e vorba de nuante inchise (maro, negru) si albul acela care este total la alt pol. Tehnica e ok, numai ca ar trebui un pic mai finisat.
In loc de alb as fi pus culoarea sampaniei, sidefata, in loc de negru as fi pus un brun inchis. Culoarea vaniliei folosita ca lumina sub sprancene. Cat despre linii trebuiesc omogenizate altfel machiajul pare dur. Eu zic ca ar mari ochiul mai bine daca ar disparea maroul roscat din mijloc.

+Quote Post
ToothFairy
post May 30 2009, 12:26 PM
Post #515

Incurabil

QUOTE(pitzigoi @ May 30 2009, 01:22 PM) *
Ohh, imi place de moor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sar-mana pitzigoi pt aprecieri...ceva de adaugat, un sfat ceva, ce as fi putut adauga/scoate sa fac sa iasa si mai si ?

Tks Pink, stiu, is la inceput, farduri de calitate nu am, am folosit combinatii intre Miss Sporty si RubyRose. As fi renuntat la caramiziu` ala, da` se cerea o nuanta rosietica, avand pe rochita rosu...vroiam sa fiu in ton (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si de fapt rosieticu` ala e blush folosit pe post de fard (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))

+Quote Post
Bia
post May 30 2009, 12:31 PM
Post #516

make-up artist

Ar merge rosiaticul dar in cazul asta scos albul si pus in loc sampanie, negrul trebuie inlocuit cu brun inchis. Rochia fiind rosie, e o culoare calda.

+Quote Post
ToothFairy
post May 30 2009, 12:33 PM
Post #517

Incurabil

QUOTE(Pink Lemonade @ May 30 2009, 01:31 PM) *
Ar merge rosiaticul dar in cazul asta scos albul si pus in loc sampanie, negrul trebuie inlocuit cu brun inchis. Rochia fiind rosie, e o culoare calda.

Sar-mana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Jo
post May 30 2009, 02:54 PM
Post #518

Musafir

Ca tehnica nu-i rau deloc. Incearca si pe alte culori, poate ceva mai putin contrastant cum spunea si pink, sunt sigura ca o sa iasa mai bine.

+Quote Post
angeldust
post May 30 2009, 03:10 PM
Post #519

Musafir

Machiajul meu au naturel de zilele trecute. Nu stiu de ce cu pleoapa semi-inchisa mereu imi arata ca si cum culoarea mai inchisa am pus-o cumva stramb, ca la mine in oglinda nu se vede asa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pleoapele mele sunt tare ciudate.

(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/natur.jpg)
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/natur2.jpg)

+Quote Post
Bia
post May 30 2009, 04:25 PM
Post #520

make-up artist

Cred ca si de la blitz. Iti sta bine naturala. Cred ca trebuia sa urci mai mult putin cu culoarea aia maronie.

+Quote Post

92 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:36 AM