![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
pitzigoi & Rox, asta e poza pe care o mai am la machiajul asta :
(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/makeup002-1.jpg) Sprancenele-s un pic ridicate pentru o mai buna vizualizare a make-up-ului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) O sa pun o poza cu ochiu` nemachiat si fara sprancene ridicate, sa vedeti ca nici vorba sa am eu ochii si arcada lui Teri Hatcher (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) M-am intins cam mult cum a zis si Jo spre partea interioara a ochiului cu gri-ul ala inchis. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai bre ca ai ochi f frumosi si f mari, ca ai lui Blecky geaba zici tu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ai putea sa te insipiri din machiajele lui Blecky ca mie imi pare ca aveti ochi asemanatori. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ohh, imi place de moor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nici mie nu-mi prea place combinatia de maro, alb si negru. Toate sunt foarte contrastante si ar fi me.rs doar doua nuante atat de diferite si nu trei. Mai ales ca e vorba de nuante inchise (maro, negru) si albul acela care este total la alt pol. Tehnica e ok, numai ca ar trebui un pic mai finisat.
In loc de alb as fi pus culoarea sampaniei, sidefata, in loc de negru as fi pus un brun inchis. Culoarea vaniliei folosita ca lumina sub sprancene. Cat despre linii trebuiesc omogenizate altfel machiajul pare dur. Eu zic ca ar mari ochiul mai bine daca ar disparea maroul roscat din mijloc. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Ohh, imi place de moor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sar-mana pitzigoi pt aprecieri...ceva de adaugat, un sfat ceva, ce as fi putut adauga/scoate sa fac sa iasa si mai si ? Tks Pink, stiu, is la inceput, farduri de calitate nu am, am folosit combinatii intre Miss Sporty si RubyRose. As fi renuntat la caramiziu` ala, da` se cerea o nuanta rosietica, avand pe rochita rosu...vroiam sa fiu in ton (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si de fapt rosieticu` ala e blush folosit pe post de fard (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ar merge rosiaticul dar in cazul asta scos albul si pus in loc sampanie, negrul trebuie inlocuit cu brun inchis. Rochia fiind rosie, e o culoare calda.
|
|
|
![]()
|
|
Ar merge rosiaticul dar in cazul asta scos albul si pus in loc sampanie, negrul trebuie inlocuit cu brun inchis. Rochia fiind rosie, e o culoare calda. Sar-mana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca tehnica nu-i rau deloc. Incearca si pe alte culori, poate ceva mai putin contrastant cum spunea si pink, sunt sigura ca o sa iasa mai bine.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Machiajul meu au naturel de zilele trecute. Nu stiu de ce cu pleoapa semi-inchisa mereu imi arata ca si cum culoarea mai inchisa am pus-o cumva stramb, ca la mine in oglinda nu se vede asa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pleoapele mele sunt tare ciudate.
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/natur.jpg) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/natur2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Cred ca si de la blitz. Iti sta bine naturala. Cred ca trebuia sa urci mai mult putin cu culoarea aia maronie.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:36 AM |
|