![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hehe, "mai mult putin", cum suna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angelu, e de la blitz. Si la mine de multe ori apare ca si cum n-as fi omogenizat culorile cum trebuie, sau parca ar fi o gaura in machiaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Imi place culoarea aia crem, e din trusa de 88?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, suna ciudat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ieri am avut un smokey pe verde care mi-a iesit cam oribil dar am uitat sa il pozez (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sint paletista de vreo 4 zile, paleta 78.
nu stiu cine spunea pe undeva ca-s micute culorile dar chiar ASA micute nu ma asteptam sa fie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sint aproximativ cat unghia de la degetul aratator. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi plac tare cateva culori si-mi plac mai ales culorile fardurilor de obraz. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anglelule, tare bine-ti sta cu maro-bej; cam asta am prestat si eu in ultima vreme, dar mai inchis, cu mult creion negru jos, si bronzuliu peste. O sa pun o poza zilele astea.
Cleo, da, eu parca ziceam ca-s cat 5 bani culorile din paleta, dar eu sunt multumita de ea. Sa o folosesti sanatoasa! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Imi place tare mult machiajul, Angel... da' nu ne-ai pus si blush-ul si glossul (sau rujul?). Cand vad poze cu ochii tai imi vine sa ma duc sa-mi iau lentile de contact colorate, asa mult imi plac.
Nu mai stiu la care topic se vorbea de creion de culoarea bej pentru interiorul pleoapei, am gasit eu unul fain la Max Factor (aveam de la ei alb, dar parca era prea vizibil, asta e perfect). Nuanta e ceva cu Natural Glaze (sau cam asa ceva). |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
danke (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
blushul si glossul sunt aceleasi pe care le fol mereu. Am un blush de la Artdeco si un blush-highlighter de la Clinique, iar glossul la machiajul asta a fost unul ce l-am primit cadou de la Bulina, f natural ca si culoare si cu gust bun bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Fetele care aveti trusa de pe coastalscents, cum ati platit pt ea (lei, dolari, card,paypal) si ce tip de livrare ati ales?
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mersi pitzi, tu esti de vina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
bebe eu am platit cu card de credit si-am ales varainta cea mai ieftina de transport spre Canada, singurul comentariu este ca livrarea mi s-a parut mai lunga de data asta. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Cleo multumesc pt raspuns, as vrea sa stiu defapt cum au facut fetele din Romania, intrebarea am pus-o pentru cineva care vrea sa-si comande din Romania, imi cer scuze ca n-am fost clara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 12:41 AM |
|