![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da`... de ce nu luati de pe ebay? E aceeasi trusa dar mai ieftina cu vreo 15 dolari si in Romania ajunge cam in acelasi timp - 3 saptamani (aici ma refer cu transportul inclus).
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu tot de pe ebay, de ce sa dau fix pe acelasi lucru mai multi bani daca se poate si ieftin? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
zise kalua zgarcioaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ka, ai devenit si tu paletista?
Am comandat si eu 3 buc si astept linistita sa soseasca. Pink, ti-am urmat sfaturile si mi se pare c-a iesit mai bine machiajul. Din pacate, pe camera mea n-am nici o poza. Am fost grabita si n-am mai apucat sa ma pozez. Sa vad daca gasesc vreuna pe camera amicei, ca mi-a facut poze cu Sara-n brate. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ma bucur, Rox!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mai pun si io cateva. Tin sa precizez ca sprincenele sunt in crestere ca sa le dau o forma.
Si mai tin sa precizez ca nu stiu sa fac poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/ochi2-1.jpg) (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/ochi1-1.jpg) (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/ochi3-1.jpg) Aaa si am 2 ochi total diferiti. Asimetrici, strambi si asa mai departe. Da in rest in dragalasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by albinuza: Jun 2 2009, 03:40 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu se vad foarte bine culorile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Ca tot ploua afara si ma plictisesc, am refacut machiaju` acela de pe pagina vecina, dar am incercat sa inlocuiesc nuantele asa cum mi-a zis Pink, si mi se pare ca-i mai cald acum machiajul...
Poate ca mai trebuia retusat, eu nu prea ma pricep la machiaj, in schimb ce stiu din pictura, aplic in machiaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/makeup016-1.jpg) M-ar pasiona si pe mine sa comand de pe ebay...cam in cat timp ajunge comanda ? am vazut niste rochite foarte dragute si accesibile ca pret si niste farduri de calitate... albi, esti PREA naturala...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pune mai multa culoare pe ochisor, pune si dermatograf...de ce nu folosesti ? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buai eu am vazut-o pe Albi la web, si machiajul se vede. Deci pozaru nu isi face treaba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Plus ca nu puteti compara niste machiaje de seara, sau unele pe care voi le faceti cand experimentati, cu unele cu care trebuie sa te duci la munca/scoala. Zic eu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by rozy: Jun 2 2009, 04:32 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
D-apai m-am dus la munca. Si oricum nu e la fel de natural ca atunci cand nu ma machiez deloc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oricum aparatul meu nu mai vrea. cred ca se cere achizitionarea unuia nou. Asta scoate un sunet de parca are film (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Tooth, nu mai e asa dur. Mie mi se pare de bine.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:44 PM |
|