![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Amandoua au un farmec aparte; si eu, insa, sunt adepta celui de-al doilea mai mult, poate ca mie imi plac machiajle mai intense. Imi place ce ti-ai facut cu sprancenele, arata mai bine.
Ce bine ca ti-ai recuperat pozarul, deja mi-era dor de machiajele tale. Pe de alta parte, ma intreb ce croieste pinku', apare, dispare, cad ne mai delectezi? |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Da, mi-am recuperat pozarul desi lunea e zi de pozat evolutia florilor din gradina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cu sprancenele incerc sa ma tin pe baricade ca nu prea am grija de ele cum ar trebui. Am primit creion de la clinique, cea mai deschisa nuanta si e destul de inchisa, daca vrea cineva sa-si ia; mai pun si fard maro peste, oricum e ok creionul asta. Al doilea machiaj e si cu burgundy, primul e numai cu marouri si putin auriu. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce sa fac... in ultima vreme nu m-am machiat mai deloc sau daca am facut-o am pus doar bej, ciocolatiu si tus de ochi negru. Nu am avut stare. Sunt un pic cam deprimata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cu machiajul ca m-am plictisit de tot ce am si altceva nou curand nu am luat.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Pitzi, imi plac amandoua, dar il prefer mai mult pe al doilea parca iti vine mai bine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, primul e cam sec, oricum amandoua erau mai frumoase in realitate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Al 2-lea e mai fain da' tot cu albastru si mov imi place mie cel mai tare cum te machiezi.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ce inseamna gusturile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mie de departe cel mai mult imi place cum o prinde pe pitzi machiajul in burgundi. E o imbinare perfecta cu toate culorile fetei |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
MoN, Cleolica (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ma bucur ca va place, raman dependenta oricum de mov, varianta maro e la indemana iar cu albastru mai rar ma fac (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mor! Deci mor de nervi! Am cumparat un Barrier Spray Mehron din RO cu 35 $ cand el e de fapt 9$ pe site-ul mama. Nesimtiti rau romanii astia! Foarte nesimtiti!!!!!!!!!! Nu mai pot!!!
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uh, cam mare diferenta de pret. Asa mi-e dor sa postez la topicul asta, da` n-am ce (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu m-am mai machiat in ultima vreme deloc. Adica bine, msfn, blush si mascara, n-am fost chiar naturel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da` lasa ca trece ea licenta si ma intorc in forta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:46 PM |
|