IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

92 Pages V  « < 54 55 56 57 58 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jurnal de machiaj II
walpurgik
post Jun 3 2009, 09:29 AM
Post #551

Musafir

Amandoua au un farmec aparte; si eu, insa, sunt adepta celui de-al doilea mai mult, poate ca mie imi plac machiajle mai intense. Imi place ce ti-ai facut cu sprancenele, arata mai bine.
Ce bine ca ti-ai recuperat pozarul, deja mi-era dor de machiajele tale.
Pe de alta parte, ma intreb ce croieste pinku', apare, dispare, cad ne mai delectezi?
Go to the top of the page

+Quote Post
pitzigoi
post Jun 3 2009, 10:45 AM
Post #552

Musafir

Mersi (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Da, mi-am recuperat pozarul desi lunea e zi de pozat evolutia florilor din gradina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cu sprancenele incerc sa ma tin pe baricade ca nu prea am grija de ele cum ar trebui. Am primit creion de la clinique, cea mai deschisa nuanta si e destul de inchisa, daca vrea cineva sa-si ia; mai pun si fard maro peste, oricum e ok creionul asta.
Al doilea machiaj e si cu burgundy, primul e numai cu marouri si putin auriu.

+Quote Post
Bia
post Jun 3 2009, 10:54 AM
Post #553

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Ce sa fac... in ultima vreme nu m-am machiat mai deloc sau daca am facut-o am pus doar bej, ciocolatiu si tus de ochi negru. Nu am avut stare. Sunt un pic cam deprimata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cu machiajul ca m-am plictisit de tot ce am si altceva nou curand nu am luat.

+Quote Post
blekytza
post Jun 4 2009, 09:56 AM
Post #554

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Pitzi, imi plac amandoua, dar il prefer mai mult pe al doilea parca iti vine mai bine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Jun 4 2009, 12:25 PM
Post #555

Musafir

Da, primul e cam sec, oricum amandoua erau mai frumoase in realitate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 4 2009, 03:52 PM
Post #556

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Al 2-lea e mai fain da' tot cu albastru si mov imi place mie cel mai tare cum te machiezi.

+Quote Post
Cleo
post Jun 5 2009, 02:10 AM
Post #557

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

ce inseamna gusturile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mie de departe cel mai mult imi place cum o prinde pe pitzi machiajul in burgundi.
E o imbinare perfecta cu toate culorile fetei

+Quote Post
pitzigoi
post Jun 5 2009, 11:00 AM
Post #558

Musafir

MoN, Cleolica (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ma bucur ca va place, raman dependenta oricum de mov, varianta maro e la indemana iar cu albastru mai rar ma fac (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Bia
post Jun 5 2009, 10:45 PM
Post #559

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mor! Deci mor de nervi! Am cumparat un Barrier Spray Mehron din RO cu 35 $ cand el e de fapt 9$ pe site-ul mama. Nesimtiti rau romanii astia! Foarte nesimtiti!!!!!!!!!! Nu mai pot!!!

+Quote Post
Jo
post Jun 6 2009, 08:46 AM
Post #560

Musafir

Uh, cam mare diferenta de pret. Asa mi-e dor sa postez la topicul asta, da` n-am ce (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu m-am mai machiat in ultima vreme deloc. Adica bine, msfn, blush si mascara, n-am fost chiar naturel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da` lasa ca trece ea licenta si ma intorc in forta.

+Quote Post

92 Pages V  « < 54 55 56 57 58 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 09:46 PM