![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ioi ce faina-i combinatia! aplauze cu fluieraturi
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of fetele, multumesc de complimente (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) ma joc si eu cu mostrele mele de pigmenti ca n-as da 17$ pe un pigment mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) desi pentru naval blue cred ca o sa dau (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Am trantit si eu 4 culori acolo, ce profa ziceti acolo (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nici macar nu am asortat cu nimic, am avut o bluza verde si blugi negrii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu stiu cat timp imi ia, putin, o sa cronometrez data viitoare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Pitzigoi, imi poti spune si mie ce pigmenti sunt aia? Sunt mostre, de la MAC? Cum ai facut rost de ele? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Le-a cumparat :| Te mai trimisesem eu odata la topicul ala cu site-uri de pe care facem comenzi. Nu mai stiu de pe ce site si i-a luat ea, parca de pe allcomseticswholesale.com . Insa si thebodyneeds2.com parca e destul de popular.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu mai stiu, ca mi-am luat de pe 2 site-uri; sunt plin de ele. Costa intre 2 si 4 $ o mostra de pigment mac.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Multumesc pt raspuns. Da, mai stiu si eu cateva fete care vand mostre MAC, la preturi de 2-3 dolari. Am vrut sa-mi iau vreo 5 pigmenti, insa am ezitat. Nu-mi dau seama cam cat produs e, tinand cont de faptul ca alea sunt mostre, deci gratuite. Tu, pitzigoi, esti multumita de cantitate? Merita cei 3 dolari? Ma machiez de 2-3 ori si se termina? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
M.A.C.-ul nu da mostre decat makeup artistilor si chiar si atunci le da ff putin, cred ca ajunge pt 2-3 aplicatii.
Mostrele de care zic fetele sunt cumparate de alte alte persoane care au cumparat o cutiuta intreaga de pigment si apoi fac ele niste 'mostre', eu am luat dupa thebodyneeds si e destul de mare o mostra, ajunge cred la cel putin 20 de aplicatii, unele sunt chiar mai mari. Tine minte ca e pigment deci e nevoie de fff putin produs, pudra este foarte intens colorata. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Simona, ti-am raspuns la 'produse mac'
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc pt lamurire, bebe maria (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pitzigoi, am vazut, am raspuns si eu deja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/trtr1.jpg) (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/trtr2.jpg)
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/trtr3.jpg) Am folosit kitchmas peste care am puz roz intens din paleta de 78, apoi pigment grape si putin negru.Jos, creion negru peste care am pus mov deschis. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 03:58 PM |
|