IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

92 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jurnal de machiaj II
Cleo
post Jun 7 2009, 12:53 AM
Post #571

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

ioi ce faina-i combinatia! aplauze cu fluieraturi
Go to the top of the page

+Quote Post
pitzigoi
post Jun 7 2009, 02:28 AM
Post #572

Musafir

Of fetele, multumesc de complimente (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) ma joc si eu cu mostrele mele de pigmenti ca n-as da 17$ pe un pigment mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) desi pentru naval blue cred ca o sa dau (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Am trantit si eu 4 culori acolo, ce profa ziceti acolo (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nici macar nu am asortat cu nimic, am avut o bluza verde si blugi negrii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu stiu cat timp imi ia, putin, o sa cronometrez data viitoare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Simona85
post Jun 7 2009, 12:32 PM
Post #573

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Pitzigoi, imi poti spune si mie ce pigmenti sunt aia? Sunt mostre, de la MAC? Cum ai facut rost de ele? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Jo
post Jun 7 2009, 02:29 PM
Post #574

Musafir

Le-a cumparat :| Te mai trimisesem eu odata la topicul ala cu site-uri de pe care facem comenzi. Nu mai stiu de pe ce site si i-a luat ea, parca de pe allcomseticswholesale.com . Insa si thebodyneeds2.com parca e destul de popular.

+Quote Post
pitzigoi
post Jun 7 2009, 05:59 PM
Post #575

Musafir

Nici eu nu mai stiu, ca mi-am luat de pe 2 site-uri; sunt plin de ele. Costa intre 2 si 4 $ o mostra de pigment mac.

+Quote Post
Simona85
post Jun 8 2009, 10:46 PM
Post #576

Tratabil
**

Multumesc pt raspuns. Da, mai stiu si eu cateva fete care vand mostre MAC, la preturi de 2-3 dolari. Am vrut sa-mi iau vreo 5 pigmenti, insa am ezitat. Nu-mi dau seama cam cat produs e, tinand cont de faptul ca alea sunt mostre, deci gratuite. Tu, pitzigoi, esti multumita de cantitate? Merita cei 3 dolari? Ma machiez de 2-3 ori si se termina? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 9 2009, 12:10 AM
Post #577

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

M.A.C.-ul nu da mostre decat makeup artistilor si chiar si atunci le da ff putin, cred ca ajunge pt 2-3 aplicatii.
Mostrele de care zic fetele sunt cumparate de alte alte persoane care au cumparat o cutiuta intreaga de pigment si apoi fac ele niste 'mostre', eu am luat dupa thebodyneeds si e destul de mare o mostra, ajunge cred la cel putin 20 de aplicatii, unele sunt chiar mai mari.
Tine minte ca e pigment deci e nevoie de fff putin produs, pudra este foarte intens colorata.

+Quote Post
pitzigoi
post Jun 9 2009, 12:55 AM
Post #578

Musafir

Simona, ti-am raspuns la 'produse mac'

+Quote Post
Simona85
post Jun 9 2009, 11:57 AM
Post #579

Tratabil
**

Multumesc pt lamurire, bebe maria (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pitzigoi, am vazut, am raspuns si eu deja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Jun 10 2009, 10:23 AM
Post #580

Musafir

(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/trtr1.jpg) (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/trtr2.jpg)
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/trtr3.jpg)
Am folosit kitchmas peste care am puz roz intens din paleta de 78, apoi pigment grape si putin negru.Jos, creion negru peste care am pus mov deschis.

+Quote Post

92 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2025 - 03:58 PM