![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ptizigoiule, foarte reusit! De ce nu incerci si alt stil de machiaj? La tine toate sunt in acelasi mod executate doar ca au culori diferite. E o sugestie doar.
Astazi ma machiez si eu si pozez sau filmez. Vedem ce am la indemana. Nu stiu inca ce o sa fac dar am niste inspiratii. Probabil ceva de club sau destinat dansatoarelor. Am montat si eu niste poze si le-am us pe youtube. Vreau o parere, va rog. Asta e ID-ul meu de youtube: http://www.youtube.com/user/BiancaDrumea ! |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pinkule, sicera sa fiu nu stiu alt mod/stil, da-mi niste exemple (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ma refer la faptul ca folosesti aceasi tehnica pleoapa luminata, luminat sub spranceana, arcada evidentiata si V-ul. Un crease-cut, sau, un Marylin Monroe, etc, etc.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cut crease nu prea imi iasa, o sa mai incerc, cu liner nu ma prea impac, ma fac cu fard in loc de creion sau tus lichid (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mai da-mi niste idei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Emoticons_care_o aplauda_frenetic_pe_Pink_pentru_clip!
Super! Mie imi place, explicatii concise, lumina execenta la poze iar de talentul tau ce sa mai vorbesc.... La cat mai multe ! |
|
|
![]()
|
|
Mi se vede cicatricea aia de sub spranceana foarte urat si strica tot machiajul! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
A trebuit sa il mai vad odata ca sa-mi dau seama despre ce vorbesti. Da, trebuie sa te uiti cu mare atentie ca sa bagi de seama asa ceva dar in nici un caz nu strica machiajul asa cum spui tu. Iar in final cand ai aplicat fardul rozaliu nici ca se observa. Parerea mea e sa nu-ti faci probleme, chestia e ca tu stii ca exista acolo si nu-ti da pace dar in nici un caz nu e deranjant sau ceva care sa-ti artaga atentia in mod neplacut.
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc pentru opinii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu ai de ce sa multumesti. Mi-a facut placere sa vad rezultatul final si sper ca nu te vei opri aici.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Pink, I'm your subscriber! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:27 PM |
|