IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

92 Pages V  « < 59 60 61 62 63 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jurnal de machiaj II
pitzigoi
post Jun 10 2009, 08:31 PM
Post #601

Musafir

Pinkule, dragut ca deobicei, ce cordeluta faina aveai in prima poza, sau era doar floare?
Machiajul pe rosu o sa-l incerc si eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) e frumos foc !
Scorpi, si mie imi place movul la nebunie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Jun 10 2009, 08:58 PM
Post #602

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

E un cleste-floare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
Globetrotter
post Jun 10 2009, 11:06 PM
Post #603

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Pink, al doilea e superb!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Si eu sunt varza la machiaj. Cand ies din casa ma dau cu crema cu spf, creion de sprancene si putin gloss (si iarna niste fond de ten). Asta e tot, ziua. Din cand in cand ma mai dau cu liner, rimel... Dar cu fardurile nu-mi prea iese, nu ma pricep deloc. (IMG:style_emoticons/default/glare.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Jun 11 2009, 07:12 AM
Post #604

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Deja nu mai am cuvinte sa-ti spun cat de fain arati, ambele machiaje imi plac. Dom'le dar ai si ce machia, zau asa, ai ochii asa de frumosi.... Aha, gata, stiu, ma uitam ieri la pozele fetelor care participa pentru Miss Univers iar tu semeni f bine cu Miss Bahamas. Parerea mea! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jun 11 2009, 09:02 AM
Post #605

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Daaa, Pink are un look tare exotic.
Daca m-as machia eu cu rosu corai as arata ca fugita de la cucubau. Dar pe tenul tau arata perfect! Si primul machiaj pe tonuri neutre (asa se vede la compu' meu) este foarte frumos.

+Quote Post
walpurgik
post Jun 11 2009, 10:09 AM
Post #606

Musafir

Extrem de frumos si ingrijit. Esti o frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
cryst
post Jun 11 2009, 10:17 AM
Post #607

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

OOOOOau,
frumos,ochi frumosi bine machiati. Eu sunt detinatoare de ochi banali ( (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) pe care atunci cand ii machiez,efectiv ii manjesc .De cand am gasit acest subiect ,incerc si eu ..poate ca dupa 6 luni o sa reusesc sa imi fac si asa ceva. Asa ca va rog continuati, ca sa am si eu sursa de inspiratie.

+Quote Post
Simona85
post Jun 11 2009, 12:32 PM
Post #608

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Si ochii, dar si sprancenele sunt (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Bia
post Jun 11 2009, 12:46 PM
Post #609

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Astazi va fac iar ceva. AM cateva idei dar nu stiu ce am ca am o perioada in care-s indragostita de rosu, roz, mov. In plan am ceva cu galben si verde. Dar cum mie nu-mi place verdele... Cred ca fac cu galben si mov! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Revin cu poze dupa ce ma hotarasc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ar cam trebui sa fac chestii de zi, dar alea de zi nu ma inspira deloc!

Multumesc pentru complimente. Eu zic ca e bine sa le faceti complimente doar celorlalte fete care se straduiesc intr-adevar si nu mie.

+Quote Post
Lilisor
post Jun 17 2009, 08:47 PM
Post #610

Musafir

Inspirata de fetele de pe aici am zis sa incerc si eu un smokey. Am un singur fard negru in casa, nu stiu de pe la ce firma e, dar nu l-am mai folosit de pe vremea cand eram all black. Nu am nimic pe fata, doar la ochi si pe buze, pentru ca nu aveam de gand decat sa experimentez, sa vad ce iese. Si ce nu iese poate ma ajutati sa corectez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
(IMG:http://i460.photobucket.com/albums/qq328/Matapegheata/IMG_1821.jpg)
(IMG:http://i460.photobucket.com/albums/qq328/Matapegheata/IMG_1819.jpg)
(IMG:http://i460.photobucket.com/albums/qq328/Matapegheata/IMG_1826.jpg)
Hmm, fata de poze mie mi se pare ca in realitate e mult mai intens, pe arcada si in cotul interior sunt data cu fard alb mat si cumva in pliu intre negru de pe pleoapa si alb, sunt data cu gri.

+Quote Post

92 Pages V  « < 59 60 61 62 63 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 01:31 AM