![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Super ultimul Pink (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) M-am machiat si eu odata cu un rosu asa, si mi-a zis cineva ca arat ca un clovn. Si cand ma machiez cu mov, mi se zice ca-s vanata la ochi (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Ori ma machiez eu catastrofal, ori lumea nu e pregatita pentru asa culori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lumea e departe de a fi pregatita, fii pe pace! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Lili, mie imi place cum ti-a iesit, dar eu nu ma prea pricep... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lilisor e dragut, stiu ca pozele nu prea sunt conforme cu realitatea...daca e sa ma iau dupa poze trebuia mers un pic mai sus in coltul exterior (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ceva cu mov nu faci? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by pitzigoi: Jun 18 2009, 12:01 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
E dragut. E un smoky mai putin studiat, ca sa-l numesc intr-un fel.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai putin studiat e foarte dragut spus, multumesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Era doar un dry test, sa vad intai cam cum ma prinde si apoi.
Fac si pe mov... dar mai rarut, ca nu prea am nimic mov. Maine o sa fac ceva cu turcoaz si verde cred... ca abia am primit fardurile de pe net. Pun tot maine poza unde trebuie. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Am facut doua poze, in a doua mi-a iesit tenul foarte lucios din cauza blitului, dar parca se vad culorile mai bine.
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0419.jpg) (IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0422.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Finut machiajul! Parca as fi urcat totusi putin mai sus cu o culoare mai inchisa (faimosul V), poate explica Pink mai bine...Si ti-as fi conturat sprancenele, pasiunea mea, cu un fard. Musai sa le lasi putin sa creasca sa umpli spatiile goale, unde ai over pensat.
Dar oricum, frumoasa ai fost! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Cindy: Jul 18 2009, 12:22 AM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, trebuie urcat mai sus cu fardul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa-ti explic, Book, dar da-mi o poza cu ochii deschisi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pink, ai zis ca imi faci si mie o schema. Pusesem si o poza (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
mai faci la fata? Machiajul asta seamana cu unul pe care l-am pus eu mai de mult! Frumos |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Machiajul asortat rochitei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si tu ai o spranceana mai arcuita si cealalta mai rotunda, ca mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uff, nu mai reusesc sa ma machiez aproape deloc, pacat de mac-uletele mele si de pensule. Se simt tare triste in cutiuta lor |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:27 AM |
|