![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu nu prea am iesit din casa, asa ca nu m-am machiat.
Si in plus nu-mi ies pozele... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie chiar mi-ar prinde bine o sursa de inspiratie "pro". Ca eu m-am blocat pe bej-maro de o saptamana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ok. O sa fac maine unul. Il fac cu ce cred eu. Daca vreti sa aflati cum se face ceva, aruncati cu poze-n mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu sint varza la machiat. Din cauza hirciogilor si a ochilor beliti, e foarte greu sa iasa machiajul cum trebuie. De cite ori ma apuc sa ma machiez izbucensc in plins. Sint un monstru.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Baga mana intr-un corector, anticearcan bun cu putere mare de acoperire si retuseaza panza de lucru.
Asta ar trebui sa spun si eu pentru ca am probleme cu pielea?!? This post has been edited by Cindy: Sep 25 2009, 12:28 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cindy, crede-ma ca nu vorbesc prostii...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am explozie de cosuri. Nu stiu de la ce dar cred ca e legata de ciclul asta care a venit la nici 2 saptamani.
|
|
|
![]()
|
|
O sa pun o poza cu fata mea intr-o stare critica. Asa arat eu acum. In viata mea nu am mai avut asemenea uratenii pe fata. Sunt cam disperata. O sa scriu la topicul cu pricina pentru ca vreau o recomandare de un medic deramtolog si unul de probleme hormonale (se pare ca nu mi se mai termina ciclul...). Ma rog, un bun exemplu deci de "inainte" si "dupa". Pfff...
Asa arat fara machiaj. Oribil! (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/faramachiaj.jpg) Si cu machiaj: (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/cumachiaj3.jpg) (Oooops, aici nu am ruj) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/cumachiaj.jpg) Hai ca aici am gloss. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mda, e intr-adevar o explozie... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pinkule draga, alte produse cosmetice ai schimbat in 'ritualul' tau? Si dereglarile de ciclu sunt clar o problema.
Maria povestea de o dermatoloaga de care a fost multumita, supportive, cred ca asta este adresa: click! (beca) Iti mai dadusem si eu mai demult cateva adrese, pt endocrinolog nu stiu exact, dar daca mergi intr-un compex le rezolvi pe ambele. In rest, machiajul tau este foarte interesant, ca de obicei. Mi-ar placea sa le mai faci step by step. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Cindy: Sep 26 2009, 06:37 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:50 AM |
|