![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bine ai venit Edith! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Are dreptate Fides. Ai ochi foarte frumosi. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu nu stiu ce sa zic cu rozul asta, cred ca ti-ar sta mai bine niste culori mai inchise... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Nu nu, mie imi place cu roz (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Imi place eyeliner-ul, eu nu reusesc sa-l fac asa cum trebuie si am urmarit zeci de tutoriale (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 21-October 09 Member No.: 7,330 ![]() |
ochi de viezure? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ntz ntz ntz ce face imaginatia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ba am ochii mititei....acum va spun ce cred,si anume cu roz imi sta cel mai bine...imi lumineaza privirea...nuantele inchise ii fac mai mici si mai ....nesemnificativi faza e ca sunt incepatoare...nu ma contrazic cu voi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i705.photobucket.com/albums/ww53/edithh55/DSCF6751.jpg) (IMG:http://i705.photobucket.com/albums/ww53/edithh55/DSCF6768.jpg) (IMG:http://i705.photobucket.com/albums/ww53/edithh55/DSCF6745.jpg) (IMG:http://i705.photobucket.com/albums/ww53/edithh55/DSCF6756.jpg) Nu nu, mie imi place cu roz (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi place eyeliner-ul, eu nu reusesc sa-l fac asa cum trebuie si am urmarit zeci de tutoriale (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) trebuie sa exersezi...atata tot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cand stau pe acasa mereu fac incercari cu tusul pensula .la codite stau prost |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Crede-ma, eu sunt si mai incepatoare ca tine, asa ca poti sa ma contrazici cat vrei, nu ma supar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Era doar o parere neavizata.
Machiajul asta, ultimul, mie personal imi place mai mult. Ce culoare are parul tau? Nu de alta, dar in prima poza, cea care nu mi-a placut, mie imi pare roscat, iar rozul acela foarte deschis mi se pare ca da senzatia de ochi iritati in combinatie cu parul. In pozele astea ultimele machiajul pare mult mai ok, iar parul pare saten. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Poate nu am eu setate bine culorile sau ceva... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 21-October 09 Member No.: 7,330 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pai cand aveam machiajul roz aveam un saten deschis (asta.i culoarea naturala) ,la celalat machiaj e un saten spre roscat...habar n.am sa-ti spun exact (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am vrut sa ma fac blonda..sau macar refleze aurii sa prind si mi.a iesit pe dos
sar'naaa |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie mi se pare ca ai ochi foarte frumosi, cred ca seamana cu ai mei putin la forma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si la make-up semanam, imi place rozul dulce, nu fuchsia si folosesc frecvent eye linerul! nu in ultimul rand (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]()
|
|
sar'na cindy (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
m.ai facut curioasa...o sa ma uit in paginile anterioare sa.ti caut ochii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Cindy, si eu am vrut sa spun acelasi lucru, ca seamana mult cu tine la ochi, numai dupa sprancene mi-am dat seama ca nu esti tu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Bine ai venit la noi, Edith! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 05:12 PM |
|