![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E foarte fain cel pe verde insa s-ar potrivi mai degraba cred eu, unei roscate.
De cel albastru nu zic decit ca te face sa arati ca o diva! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Poate ne arati si cum se face. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Va arat. Zilele astea filmez un tutorial si-l postez ca video response. Oricum, e similar acestuia dar putin mai intens si cu alte produse + ca la mine nu se vede deloc glitterul in poze si nu am gene.
PS: Albastrul complimenteaza cel mai bine brunetele cu ten mediu si ochi caprui/negri.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Un tutorial ar fi fain. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu s-o fi vazind glitterul, insa se vad umbre de mare efect! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Pentru mine ce nuante ai recomanda? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
In romana nu e cu "t"?? Tutorial atunci... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tu esti blonda cu ochii verde galbui. Daca vrei sa pui in evidenta verdele trebuie sa te machiezi in nuante de roz, mov, piersica (cam tot ce contine rosu cu orice alta culoare). Daca vrei sa scoti in evidenta partea galbui/caprui atunci pui albastru. Adancime culorii se da aplicand nuantele fine ale irisului: maro, gri, verde (fiecare ce culoare are). Mie ochilor verzi imi plac nuantele de auriu, brun roscat aplicate fie in degrade (cam cum e albastrul meu) fie sub alte forme (depinde si de forma ochilor). Degradeul ala cum e la albastru este in special recomandat pentru ochii proeminenti/mari pentru ca ii micsoreaza optic. Eu insa am urcat foarte mult cu culoarea pe arcada (ca am spatiu berechet) si am alungit cu cativa milimetri peste lungimea sprancenei ca sa nu para ochii micuti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ca sa nu mai zic ca spranceana e desenata mai lung. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cu "t" inseamna altceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Spatiu am si eu berechet, am avut intotdeauna. Nu am avut insa si curaj sa bag vreodata vreun albastru electric si cu rozul, desi complementar, nu ma omor de nici o culoare. Mai mult imi placeau nuantele de violet, mov, lila cum scoteau verdele in relief. Dar lasa ca ma bag peun albastru in week-end, cind am timp de "experiente" daca zici ca da bine la exoftalmia mea. Saru` mina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Iasti circotasa! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
La culoarea ochilor tai, hazel (nu stiu cum pana mea se traduce in romana), merge orice. Cu albastru par mai caprui si nu stiu daca plac cuiva ochii caprui in mod deosebit. Daca-ti place mov, pune mov. E o culoare excelenta. Numa' ca trebuie sa fii atenta la par sa nu bata spre galben, auriu si tenul la fel ca movul apare ca nuca in perete si atunci trebuie lucrat fie pe nunate de mov + brun sau auriu fie sa pui un fond de ten cu tonalitati roz sua o baza mov sau roz sa cotracarezi galbuiul cumva.
Nu sunt carcaotasa, sunt sincera! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu le am pe sprancene si le mai desenez. (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC03875.jpg) Cu maron gen asta. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mie personal imi place machiajul pe verde si mi se pare ca iti sta bine! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Machiajul pe albastru e spectaculos, are niste culori deosebite! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
In ziua aia am primit o groaza de complimente la studio. Era funny ca eu eram crispata rau ca mie nu-mi placea deloc si nu ma simteam bine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta cu albastru n-a fost scos din casa ca era foarte sclipitor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
E foarte misto machiajul cu verde, rafinat, dar parca nu esti tu, cea zburlie cu care ne-am obsinuit, probabil de-asta nu te simteai deplin in elementul tau. Adevarul este ca nici eu nu prea ma simt confortabil in verde, parca nu mi se potriveste (si nu ma refer neaparat fizic).
Machiajul albastru e foarte tare...dar iti trebuie curaj sa iesi cu asa ceva din casa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:34 PM |
|