![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Mna hai ca mi-am facut si azi poze:)))
(IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/Snapshot_20091217_7.jpg) (IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/Snapshot_20091217_5.jpg) (IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/Snapshot_20091217.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ai sprancene foarte frumoase, Rody. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Mersi mult. Tocmai a venit o vecina la mine si ii aratam machiajele facute de tine Pink, in special cele cu mov, roz. Sunt foarte frumoase combinatiile. Imi place stilul tau.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Iti sta foarte bine, Rody. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pacat ca nu se vad prea bine culorile...
|
|
|
![]()
|
|
Mersi Book. Pai practic am folosit gri deschis si gri inchis sus, iar jos inspre nas este aproape de alb. Ma rog inspre nas auzi la mine exprimare (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) ..ma refer la zona de unde ies lacrimile.=))). Sunt praf stiu:P
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, e frumoasa foc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ptiu, sa nu ii fie de deochi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Pe mine m-au dat pe spate sprancenele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daaaa, sprincene frumoase. Ca cele de le poseda si Cindy, ca nici cu ea nu mi-i rusine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Rody, esti tare frumoasa! Se vedea un pic si in avatar dar acum m-am convins. Ai trasaturi tare faine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mersi mult Altheea. Si mie imi place poza ta de la avatar din care reies tot asa niste trasaturi frumoase. Simona85 mersi si tie pt compliment, iar in legatura cu ce a zis Diana:da ai dreptate. Am vazut si eu poze cu Cindy si are sprancene foarte foarte frumoase.
Dar ajunge fetelor cu complimentele ca mi se urca la cap. Hai mai bine comentam doar machiajele:)). V-am pupat pe toate! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:58 AM |
|