![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De fapt pistruiasii tai sint tare sweet si tu esti o frumoasa! Iar buzele tale sint absolut superbe!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hehe..mersi Diana! Esti foarte prompta observ:P
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De fapt prima data am vazut mesajele de aici si apoi ce ai scris la bar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar daca nu ma crezi.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Bine...te cred (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Hehe, oricum nu m-am suparat. Am zis asa ca sa va tenteze sa trageti cu ochiul si la topicul acesta. Ps: Astept raspuns la intrebarea de la bar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu il vazusem pe cel albastru dar n-am apucat sa raspund. Imi place foarte tare, si esarfa imi place. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) In ultima poza parca nu ti-ai conturat foarte bine buzele, in partea de jos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A, si apropo, si mie-mi plac pistruiasii tai! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu ma facusem doar cu putin ruj rosu si culoarea intensa pe buza de sus e datorita racelii zdravene care am avut-o. Era buza plina de crapaturi si cum ma tot suflam s-a si iritat, inrosit si inflamat putin. Deci contur nu aveam. Dar sa stii ca ai dreptate, puteam da eventual cu ruj putin mai tare pe buza de jos, avand in vedere conditiile.
Ah si esarfa este toata colorata, asa e si machiajul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ar trebui sa facem un topic cu esarfe ca am si de-alea destule sau in caz ca exista unul am sa postez poze cu esarfele. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Imi place machiajul r2 si r3,nu stiu de ce nu-mi place rujul,poate c-as fi pus un ruj zmeuriu un pic mai pal si cu luciu ptr ca esti f tanara e un machiaj de zi si ai niste buze carnoase si proaspete(frumoase ce mai!)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Primul si al doilea, cele pe albastru si mov, mi se par super reusite, iti pun in valoare foarte frumos ochii.
|
|
|
![]()
|
|
Mersi melcri, silvya... in legatura cu buzele sunt de acord, nu obisnuiesc sa ma fac cu culori stridente, dar atunci eram destul de racita, cu buzele iritate, eram la tara la bunica, nu aveam strugurel, singurul ruj care il aveam era unul rosu si mi-am dat putin, dupa care l-am sters. Buzele fiind crapate, a intrat culoarea mai tare si combinat cu blitul de la aparat asta e rezultatul. Deci ele aratau sexy, dar erau stridente ce e drept.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ca tot suntem la albastru, va pun poze cu o clienta de-a mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate incercati machiajul., voi fetele pasionate.
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC00483.jpg) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC00481.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:50 PM |
|