![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Buzele excelente!O gura f frumoasa ;machiajul ochilor frumos realizat,dar de nepurtat dupa parerea mea!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Era ziua fetei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A cerut ceva mai extravagant.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Foarte pe gustul meu, machiajul (IMG:style_emoticons/default/322.gif) , Bia .
Vreau sa ma machiezi si pe mine o data (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mie imi place foarte mult...pentru o ocazie speciala este excelent!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sylvia, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu mare placere.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Ceva incercari de azi...cred ca o sa mearga culorile cu o rochie rosie, dar nu sunt convinsa ca a iesit ce vreau....la un ochi am incercat sa aplic tehnica pentru deep set eyes (la cel din stanga cum va uitati la poza) si la celalat tehnica pentru ochii mici...
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v389/marioana/makeup/IMG_5627_1.jpg) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v389/marioana/makeup/IMG_5626_1.jpg) Nu stiu care se potriveste mai bine sinici nu stiu daca am facut ce trebuie....sfaturile sunt binevenite... |
|
|
![]()
|
|
Stanga, cu linia genelor superioare mai accentuate, dar nu gros si nu tus ci fard aplicat cu pensula unghiulara si difuzat + gene false. Sprancenele nu au forma care avantajaza ochiul tau cel mai bine. Ar trebui corectate incet incet si arcuite natural.
Zona T trebuie pudrata, sa nu luceasca, eventual daca stii ca ai exces de sebum sa pui un primer matifiant, fond de ten si pudra. La fel nasul si barbia. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Stanga, cu linia genelor superioare mai accentuate, dar nu gros si nu tus ci fard aplicat cu pensula unghiulara si difuzat + gene false. Sprancenele nu au forma care avantajaza ochiul tau cel mai bine. Ar trebui corectate incet incet si arcuite natural. Zona T trebuie pudrata, sa nu luceasca, eventual daca stii ca ai exces de sebum sa pui un primer matifiant, fond de ten si pudra. La fel nasul si barbia. Am pus o linie cu fard inchis si pe jumatatea din pleopa superioara, langa gene, cu o pensula oblica dar se pare ca nu a iesit in poze... Ce forma ar avantaja la sprancene? Cam asta e forma mea naturala, doar ca le-am mai subtiat ca le am destul de groase... Am de gand sa pun si primer si fond de ten pudra, doar ca nu am facut un look intreg, acum doar m-am jucat cu aranjarea culorilor la ochi... |
|
|
![]()
|
|
Sunt ca doua semicercuri. Nu ar trebui sa arate asa. Nu am pricep eu excelent la Photoshop dar incerc sa le modelez cumva sa-ti arat o idee cam cum le-as vedea eu, ok?
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/IMG_5626_1cuspranceanamea.jpg) Am facut ceva cu clona aia din PS cum m-am priceput. E cam blurry dar nu sunt PS Wizard. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by Pink Lemonade: Apr 17 2010, 07:02 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:00 PM |
|