![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Subscriu si eu la ce a spus Pinku. Sprincenele arcuite natural, nu in forma de semicerc, te-ar avantaja mult pentru ca ti-ar lumina privirea, ar destinde intreaga imagine.
In privinta pensatului, nu as mai luat asa de abrupt partea de linga nas, cred ca cine te-a pensat a luat prea mult ceea ce afecteaza optic distanta dispre ochi. Ai ochi foarte frumosi si o privire catifelata, de caprioara. Tot ce mai lipseste e sa ii pui cel mai bine in valoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu te-as sfatui sa difuzezi mult mai mult nuanta mai inchisa intr-un unghi de 45 grade cu deshiderea spre timple. As renunta la nuanta deschisa din apropierea glandei lacrimale pentru ca face ca ochii tai sa para prea departati. As merge cu ea ascentdent spre sprinceana, imediat sub, pentru intensificarea priviirii si pentru a conferi mai multa luminozitate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... Eu sper ca nu te-am suparat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
In interior e mai mult lasat sa creasca. par ochii departati asa cum ai lucrat tu la ele si distrag atentia de la ochisorii tai frumosi. Eu te vad ca pe o Eva Longoria asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gind la gind cu bucurie, am spus amindoua acelasi lucru si am postat la citeva secunde diferenta, Pinku. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, spranceana schimba ochiul mult. Daca vezi la ce am postat eu cu corectura, nu mai par ochii asa departati. Si machiajul cade altfel. Eu as merge cu mat pe arcada din interior intr-o nuanta medie fata de cel din exterior (adica nici brunul ala de pe arcada exterioara nici auriul ala prea sidefat pentru ce-mi place mie dar merge). Si o luminozitate doar sub glanda lacrimala intr-o nuanta usor metalica de sampanie. E viziunea mea. Insa trebuie lucrat si pe ce are ea la indemana ca degeaba ii spun eu ca as vedea-o cu nush ce culoare daca ea are doar doua. A, si imediat sub spranceana (nu pe arcada, da?) sampanie mata. Mata fara nimic irizat, sidefiu, lucios, metalic etc.
Mda, nu-s bun pedagog asa, vorbind. Trebuie sa arat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma intorc in PS cu fardul. Sper sa ma descurc un pic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Revenit! Ma las batuta cu PS-ul la modificari de-astea ca nu stiu sa-l folosesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Pink Lemonade: Apr 17 2010, 07:13 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Ok, cred ca am priceput, doar ca nu stiu daca am culorile necesare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Sub spranceana am pus fard vanilla, de la MAC, dar putin, ca citisem ca nu e bine sa evidentiez partea aia prea mult pentru ca am ochii deep set si trebuie sa pun lumina pe ochi nu pe arcada.
La glanda lacrimala ar merge un pigment vanilla? ala e mai metalic, desi pe pielea mea bate cam galben... Culoare medie as avea un pigment tea time (pigment tea time - e cel chiar de langa gene, desi cred ca e aplicat ud aici) sau tan (exemplu tan - desi cred ca asta e sidefat) Pe pleoapa am folosit de kitten de la stilla, dar as mai avea apricot pink de la MAC care e asemenator, doar putin mai roz parca (exemplu apricot pink) In rest doar roz, albastru si verde ...a da, si polished ivory, care e bun de highlighter cred... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
(IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/rrrrrrrr.jpg)
(IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/rrrrr.jpg) (IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/Untitledrrrrr.jpg) Vroiam sa va arat cum m-am machiat cand am iesit vinerea seara in oras, dar as vrea sa specific ca nu imi place prea tare, consider ca ma imbatraneste, stiu ca nu e chiar foarte bine realizat, dar nah, intr-un fel se vede in poza, altfel e in realitate. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mie imi place foarte mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! Iti sta si foarte bine, ai niste buze foarte frumoase!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
mersi mult liftu. Si sambata, satula de prea mult machiaj, am iesit doar asa
(IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/jhikho.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Ce dulce esti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Fata draga...esti foarte frumoasa!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:44 AM |
|